@bluepanter Tak úplne od ucha k uchu, ako mesiačik na hnoji, až som sa musela hneď smiať a napadlo mi, či nie je postihnutý, alebo ja som taká divná. (ospravedlňuje ma, že toto sa mi fakt nestáva, ale bolo to milé)
Nepamätám sa už presne, to by si skôr ty mal vedieť, ale podľa mňa celkom dosť.
A hej, ako radí alysia, nahoď svoj monalízovský úsmev a ideš!
@alysia najlepsie , ze ja idem sam po ulici , na nieco si spomeniem , zacnem sa uskrnat a ludia si myslia ze sa na nich smejem naposledy sa jedna baba potom cela prehliadala , ci ma nieco na obleceni a toto sa mi stava pravidelne
@baggy chudak baba ale nie ... tak je to divne ked sa zacne clovek tak smait ale niekoho aj nakazis tym smiechom ak si nemysli, ze si debil ale to mam obcas aj ja .. si na nieco spomeniem a potom sa smejem jak magor na celu ulicu
@bluepanter Tak ale naozaj, to by si musel vidieť... ale možno tam bude tretí dôvod, ako tuto u @baggy -ho, možno si len pri pohľade na mňa na niečo spomenul a vôbec to teda nebolo mnou :/
Podla toho akym smerom som sa pozerala predtym nez som si niekoho vsimla...ked som sa pozerala pod vlastne nohy tak si najskor vsimnem zadok nohy a tak..chapes dufam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
- emanuel. nie som gay.
a keď sme boli na stretku, usmieval som sa málo, príliš, vôbec?
@kolini tebe to už môže byť jedno
Nepamätám sa už presne, to by si skôr ty mal vedieť, ale podľa mňa celkom dosť.
A hej, ako radí alysia, nahoď svoj monalízovský úsmev a ideš!
@snehovavlocka postihnutý si mu dala
monalízovský ty dnes dávaš
@baggy
A k téme: Jednoznačne oči
Veď máš, tak čo.
mám taký úsmev? lol
na nejakej fotke si mal k tomu celkom blízko
really?
@baggy čekni fotoalbum alebo Facebook
tuším sme sa raz o niečom na ten spôsob bavili... ale vlastne ty sa furt tak potmehúdsky usmievaš
@kolini tak si zvykla, nie?
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
A TAKTO ROZHODNE NIE :
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...