náhodou mne sa toto počasie páči...to bude asi tým že nie som nijaký slniečkový typ na 40stupňové hice...a dosť ma sere že celý deň drepím za kompom, napriek tomu že mám všade neumytý riad, už 3.deň na šnúre prádlo a že som de facto za celý deň hovno spravila
Potešilo ma, že som práve zistila, že v EXIsporte majú zľavy, ktoré mi pasujú do krámu, idem sa vybaviť nejakými nevyhnutnosťami A asi som aspoň dočasne vyriešila, čo so svojou diplomovku a hrajkala som sa s PS, dnes bol fajn deň. Ale hnevá ma moja lenivá povaha :/
dal som na noc stahovat asi 5 filmov a rano ked som pozrel tak neboli ani stiahnute a ani net nesiel, som musel modem vymenit za stary, ( a ten novy ma tyzden) takze to ma nastvalo, a potesilo, asi to ze som te stary modem zapojil
nahnevalo ma... ze... sa chalan stale neozyva, ze dobry kamarat, ktory... je v srackach odmeitol moj u pomoc aj ked viem ze by mu to pomohlo, nahnevalo ma, to skurvene pocasie... este par veci..
dobre a teraz to pozitivne... dnes mi doniesli konecne opraveny pocitac. hm... mala som parenicu. hmmm. neviem. hmmm.. hmmmm...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
uuplne maximálne ma potešilo že mam takú kamošku akú mám ...
Znelo to divne co? To sa tak hovori inymi slovami ze NIC.
A potešilo,že sme mali babskú jazdu,boli sme na úžasných kolotočoch a potom som bola s najkrajším kamarátom na svete och ten život
A potešilo ma že nám nemeškalo lietadlo, aj keď malo...
dobre a teraz to pozitivne... dnes mi doniesli konecne opraveny pocitac. hm... mala som parenicu. hmmm. neviem. hmmm.. hmmmm...
a mna dnes potesilo skoro vsetko. bolo mi az tak dobre , ze mi z toho bolo az zle