Nwm možno obed. Ináč je blbý deň. Ako som doma tak je nuda nemám si s kým písať nikto nemá na nič čas. Ešte aj môj potkan celý deň spí. Tak len chodím po nete. A k tomu piatky byvajú vždy najlepšie dni.(No čo je to za deň!!!).
@D4nn13ll žena, kt. ťa porodila vychovala, starala sa o teba, dáva ti stravu, perie veci, dáva ja školné a všetko toto si nezaslúži titul jbnutá, od svojho vlastného dieťaťa...
že voňavka, ktorou ma strekol môj najlepší kamarát má dlhú trvácnosť, takže možno ešte naobed, keď vstanem ju budem môcť fetovať (ja za to nemôžem, ona krásne vonia).
Ahojte, mne robí radosť všetko a každý, a snažím sa tú radosť rozširovať. Nepoznám zatiaľ nič milšie ako rozdávať po svojom okololí radosť cez úsmev od srdca. Skús aj ty šíriť milú náladu cez úsmev ,
hmm asi to ako sme sa predierali cez meter osemdesiat vysoku, meter a pol siroku a od nevidim do nevidim dlhu kopu snehu ako male deti... to sa mi pacilo a potesilo ma to, ze to konecne bolo jak za starych dobrych detskych cias
Moja 2-ročná sesternička...To je moje srdiečko aj slniečko, bez nej by som nevedela žiť.......A ináč sranda na mažoretkách a roztlieskavačkách a hip-hope
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
- test, ktorý vyžadoval o čosi viac než schopnosť naučiť sa učebnicu naspamäť odzadu
- TO.
- pohrávanie sa s myšlienkou, že zajtra zostanem doma.
nespominat !