ze v januari zacne komiksova miniseria powerpuff girls super mash-up a bude tam aj pribeh s couragom. prave sme to zistili s frajekrou a tesime sa na to a mna tiez potesilo, ze aj ked som u doktorky cakal 4 hodiny, stihol som prist nacas aj do skoly na hodinu
ze ma moj chlap cakal priamo pred učebňou a ja som o tom ani nevedela a mala som maximalne prekvapenie, ked som ho uvidela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a najviac ma to potesilo..
To že niekto nevie dodržať slovo a preto asi prídem o peniaze ktoré vlastne ani nemám ?! + učitelke preskočilo, tak prečo si nenápísať zajtra 2testy pretože už sme ich raz písali a dopadli katastrofálne dostal som z nich 3jky ale zajtra to budú 5 + fyzikárka má tiež nwm aký problém a aby nestačilo že píšeme tie 2 tak ešte nám nasolí písomku aj ona ,juchuuu,už len čakám nato že mi prestane fungovať internet a ja si pustím tú jedinú rozhlasovú hru čo mám v kompe asi po 99ty X no a ešte nech zaspím skorej ako si stihnem dať sušiť prádlo ktoré sa ešte perie tak zajtra pôjdem do školy nahý toľko k dnešnému super dňu
po skoro dvoch mesiacoch som sa konečne bavila s nejakou spolubývajúcou viac, ako na tému "ako sa zapína práčka" a dlhšie ako nejakých zdvorilostných 5 minút a dokonca sme našli aj spoločné témy
teta pri okienku bola milá, keď som si kupovala lístky na vlak
inak kto napise najlepsiu vec vyhrava euro na nakup pisacich potrieb (bude to potom musiet vydokladovat), o vitazovi rozhodne trojclenna porota zajtra o 13:00
kym som cakala na fotky kym mi ich vyvolaju som sa presla po namesti... obloha cistucka modra, ludia vonku na teraskach popijali kavicku a uzivali si atmosferu, rozpravali sa... tak som sa tak prechadzala, nasavala vzduch, sledovala ludi, obzerala si budovy, okna, strechy a usmievala sa...
a tie fotky vysli dobre, ujo fotograf ma pekne vyretusoval tak budem mat na zamestnaneckom preukaze peknu fotku
ale ako inak z toho domu nebolo lahke vyjst, skoro som sa zasekla vo vytahu ale kedze som sa nezasekla, tak ma vlastne aj to potesilo
potešilo ma že som vyhuboval v komente s mojou laickou angličtinou go sms tímu na google play a oni mi o pár hodín napísali spätnú väzbu že si vážia mojej vernosti a že zaznamenali moju kritiku a budú sa ju v blizkej dobe snažiť napraviť keĎ som to zbadal tak som zostal až šťastný
@martic
Na Steame Teleglitch (z humblebundle.com) a Real of Haunting (z indiegala). Pred pár dňami boli ešte nejaké ďalšie no neviem či to ešte beží.
Na origine Crusader Remorse.
asi môj synovček, to je také 4ročné zlatíčko moje ... inak celý deň taký na neutrále, či skôr k horšiemu sa skláňal .. ale taká úprimná detská láska, smiech, objatia a bošteky .. to vie potešiť ''Martinka a budeš tu s nami? .. a pôjdeš s nami pre mamu do roboty? .. a na pizzu pôjdeš s nami, Martinka? .. a prídi zajtra ku mne .. a zakývaj mi z okna'' :happy: :happy:
že som v škole dostala známku vysoko nad moje očakávania a mali sme veľmi dobrý obed v škole, po ktorom sme si dopriali nehorázne dezerty ... a môj chlap, ale ten ma teší každý deň (a som vďačná, že to tak je )
že sa ma ráno taxikár spýtal, či by mi nevadilo, keby vezme ešte ďalšiu zákazníčku, ktorá má namierené tam, kam ja... tak sme sa nakoniec zložili a vyšla ma cesta o polovicu lacnejšie !
@h8u že som menší kokot z latiny ako z gréčtiny a že dokážem žiť už 2 či 3 dni len zo skladových ( intrákových) zásob, ako napr luxusná večera-cestoviny s horčicou a cibuľou
Potešilo ma to že som dostala motivačné štipko a to som ani nevedela,že také niečo prváci možu dostať a ešte že som konečne volala s mojím chlapom, ktorý je v zahraničí
@kushi asi tak! tiež si kupujem furt mesačnú
dúfam, že v novembri sa mi podarí kúpiť ako prvé z výplaty šalinkartu 3mesačnú, kedže z dlhodobého hľadiska ušetrím 150kč a mám to jedlo na 2-3 dni
Že mi pribudla na čítanie bhagavad-gita a božská komédia
Že sa mi drahá ohlásila zamňaukaním keď som na ňu čakal
Že ma pozorovala mačka keď som vynášal smeti
Že som zas našiel kopu strašidelných máng a mám po nociach i naďalej čo robiť.
Že som mal na obed šošovicu
Že som našiel papier pokreslení milými obrázkami
a zistenie že ma toho cez deň teší omnoho viac ako si zväčša zvyknem pripustiť
Dnešok bol pracovny tak...len poslednu pol hodinku...ze je pekna hmla von, ze som si kupil citroniky do original cierneho caju z Yorkshiru a ze spolubývajuci siel na party, na ktoru som bol pozvany aj ja, tak dnes mam izbu pre seba aspon taky drobný detail.
že žiadna akreditačná komisia nebola na angličtine.. že mi dnes pochválili môj old sweather v škole.. že mi kamoš zahral pár pesníčiek na klavíri že stále mi ľudia dokazujú že som super človek
Včera bol taký zvláštny deň...
- Celkom som rada, že jediný deň v tomto týždni kedy som bola v škole bol pondelok.
- Keď som volala s priateľom, tak mi povedal že sa snaží spraviť všetky veci teraz, aby mal potom čas pre mňa.
- Konečne bol ten deň, kedy som šla s kamarátom na dlho plánované divadlo a mala som tú česť vidieť dielo živej legendy súčasného svetového divadla a aj dozvedieť sa niečo viac a posunúť sa v tejto sfére o krok vpred (takže odporúčam činohru Robert Wilson: 1914)
- Potešil ma rozhovor a zmysluplne strávený čas s jednou osobou.
Dnes ešte nič, takže na obed som mal parené buchty a ešte mám špenátové halušky s nejakou smotanovou, šunkovou, či jakou omáčkou. A včera ma potešilo napríklad aj to písanie s kitty7
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
inak si výnimočne neviem na nič spomenúť, bol to hrozne slabý deň
alebo keď nejaká teta ráno v mhs hovorila, ako si zabudla doma zuby
A chlap.
a že autobusár v hmle netrafil odbočku
a že som odvčera prečítal 130 strán
asi to len
že nám zajtra odpadla telesná
že zajtra je už posledný deň a potom máme voľno
teta pri okienku bola milá, keď som si kupovala lístky na vlak
konečne som oprala druhú várku oblečenia
v robote to rýchlo utieklo
a ešte stále mám rada jeseň
kde
kdeeeeeeee
ze pojdem s birdzakom venku v brne
ze na teste budu len zatvorne otazky
ze svietilo slniecko
nevím už
takze...na obed som mala kvazi spagety
@Kushi si kupuješ mesačné?
kym som cakala na fotky kym mi ich vyvolaju som sa presla po namesti... obloha cistucka modra, ludia vonku na teraskach popijali kavicku a uzivali si atmosferu, rozpravali sa... tak som sa tak prechadzala, nasavala vzduch, sledovala ludi, obzerala si budovy, okna, strechy a usmievala sa...
a tie fotky vysli dobre, ujo fotograf ma pekne vyretusoval tak budem mat na zamestnaneckom preukaze peknu fotku
ale ako inak z toho domu nebolo lahke vyjst, skoro som sa zasekla vo vytahu ale kedze som sa nezasekla, tak ma vlastne aj to potesilo
a spala som do pol 10
a celkom dobre som to dneska zahrala
a inak @30 , dnes bolo úplne krááásne
a na obed som nemal nič.
áno mám zúfalý život na zážitky
a môj chlap!
Dejiny výtvarnej kultúry? ty študuješ v TN, že?
že som si dnes k šatám kúpila úžasný náhrdelník,
že je zajtra už konečne stredaaaaaaaaa
Na Steame Teleglitch (z humblebundle.com) a Real of Haunting (z indiegala). Pred pár dňami boli ešte nejaké ďalšie no neviem či to ešte beží.
Na origine Crusader Remorse.
a zadarmo som sa odviezla
pekné počasie
Áno, sú na furt
Odporúčam pridať sa do tejto skupiny, vždy informujú o dobrých dealoch a hrách zadarmo
» steamcommunity.com/groups/Hookups...
dúfam, že v novembri sa mi podarí kúpiť ako prvé z výplaty šalinkartu 3mesačnú, kedže z dlhodobého hľadiska ušetrím 150kč a mám to jedlo na 2-3 dni
a dozvedela som sa, že v sobotu idem na hrozne úžasný konceeert!
Že sa mi drahá ohlásila zamňaukaním keď som na ňu čakal
Že ma pozorovala mačka keď som vynášal smeti
Že som zas našiel kopu strašidelných máng a mám po nociach i naďalej čo robiť.
Že som mal na obed šošovicu
Že som našiel papier pokreslení milými obrázkami
a zistenie že ma toho cez deň teší omnoho viac ako si zväčša zvyknem pripustiť
video z intrákov, kde chalan kričí, že ľavá strana čo je s vama ééo a že to robí každý večer o jedenástej už dva mesiace
že som si do mobilu nacpala albumy Rolling Stones
usmievavý chalan za pokladňou v tescu
kocúrove pózy dnes ráno
keď mi frajer rozprával príbehy, ktoré už som počula asi 10krát ako nejakú novinku
že som si v labáku mohla vypeckovať rockové rádio
sused nam doniesol hromadu jablk tak budem zajtra robit jablkovu pitu (ako sa tomu hovori po slovensky netusim)
a ešte aj že sa mi podaril úplne super zázvorový čaj, som proste šťastko :letim:
skratka MLYNY, najlepsie miesto na Slovensku
- Celkom som rada, že jediný deň v tomto týždni kedy som bola v škole bol pondelok.
- Keď som volala s priateľom, tak mi povedal že sa snaží spraviť všetky veci teraz, aby mal potom čas pre mňa.
- Konečne bol ten deň, kedy som šla s kamarátom na dlho plánované divadlo a mala som tú česť vidieť dielo živej legendy súčasného svetového divadla a aj dozvedieť sa niečo viac a posunúť sa v tejto sfére o krok vpred (takže odporúčam činohru Robert Wilson: 1914)
- Potešil ma rozhovor a zmysluplne strávený čas s jednou osobou.
nájdi si fb skupinu Mladosť - Šturák - Átriáky - Manželáky, tam sú z toho videá aj list od autora
Dnes ma potešilo to, že som vstala o desiatej a to, že ma v chladničke čakal môj jogurtíQ
dnes .... že som sa zobudila o pol 12tej