Napíšte sem, čo vás dnes potešilo, aké dobré správy ste dostali, kto vám urobil radosť. Keď nič také nemáte, tak môžte napísať na čo sa tešíte zajtra alebo v blízkej budúcnosti
ze frajer robí utorok byt aj ked tam budu vacsinou len jeho kamosi ale nevadi
a este ma potesilo ze som vyratala jeden priklad dokaz nerovnosti pomocou vety o strednej hodnote
neviem nejak som mimo dnes. asi ma potešil na pár sekúnd spolužiak, keď mi napísal, či som sa bavila včera večer po tom, čo odišiel (teda, nie žeby moje zabávanie sa malo záležať od jeho prítomnosti, ale bola som jediná triezva osoba v skupine takže ho zaujímalo, ako som to prežívala ďalej)
podarilo sa mi kúpiť šaty na budúcotýždňovú svadbu- síce v poslednom obchode, no hneď v prvý deň, juchu! :happy: a aj keď by som nikdy nepovedala, že budem mať červené čipkové obtiahnuté sekzy šaty, vraj mi celkom aj pristanú.
A potom som sa tešila z akurát dozretého avokáda a dobrého spánku (miesto upratovania ), dnes bol príjemný deň
vratilo sa mi naspat vynalozene usilie a cas - v podobe ocakavaneho uspechu.
a potesilo ma to tak, ze mi ani polhodinove putovanie v snehodazni bez dazdnika nemohlo pokazit naladku (aj susit vlasy na verejnom zachode pod tym fukacom na ruky malo to spravne caro
že mám super brata, ktorý má super frájku, ktorá má super maminku, ktorá ma zásobuje sladkosťami
a že mi môj super brat kúpil super luster
a že mi konečne po 2 mesiacoch prišiel darček k narodeninám
a že budeme mať super tábor a máme už 3 deti zapísané!
ze mamina aj ked si nedala moje gmo, gluten, egg, wheat free košer cestoviny (co sa necuudjem, už včera prekvapila že is dala z mojho jedla kym som spala ,D) tak uvarila uplne mega kapustnicu s gribami a nedala do toho žiadne záležitosti!
babka s dedkom
i nejaka dievčinka ktora mi slubila ze ma zobere rovno z rodiska do brna zajtra
a inak dnešok som nejak preplavala ./
a
a na zajtra sa teším na mišku a na pozajtra na skšku a na popozajtra na pohovor a tak
a teba?
Ze som konecne po roku od stahovania vytriedil stare veci co mi netreba, poskladal posledne policky a zajtra snad dam izbu uz konecne do plus minus finalnej podoby
ja som dnes nemala príliš tešivý deň, vstala som neskoro, nič nestihla, ani betón neviem namiešať, zjedla som dva (veg)hamburgáče namiesto jedného a vonku je stále taká zima. preto som založila to fórum, že sa poteším aspoň z toho, čo potešilo vás vďaka za opýtanie @lawey
a vlastne - vymazala som britney spears z mp3 prehrávača, to bol dosť super moment
Potešilo ma, že sa deň obrátil k lepšiemu len na základe toho, že som vyjadrila svoje pocity a dostalo sa mi pomoci. Zvyšné negatívno som vyventilovala prechádzkou v snehu. Hodila som za hlavu výčitky, že som prvých 17 hodín dňa nebola schopná urobiť nič produktívne, čo mi umožnilo zmeniť sebatrýzniaci mindset a byť produktívna po zvyšok dňa.
vela veci ako kazdy den, ale hlavne som videla zase sneh a stretla vela ludi a este ma teší, ze som momentalne strasne unavena, cize sa mi bude aj super spat
že som spala 12 hodín a jedla som zavárané cibuľky a že som takmer nič nerobila a aj som si pozrela film a celkovo to,že sa mám dnes spokojne..a jasné! že ráno nasnežilo..vlastne že ešte stále.
robili sme s frajerom palacinky a podaril sa nám mamut
a konečne som dospala uplynulý týždeň, ráno sa zobudila bez bolesti hlavy, dobehla som lekcie v online kurzoch a naučila sa anatómiu srdca ♥
potesilo ma ze som prezila dalsi den na byte a nikto ma nevyhodil poteisl ma moj frajer, ked mi len tak povedal, ze je stastny lebo ma má, potesilo ma ze som si kupila najnunu bodkovane a pasikovane tanieriky a salky a potesilo ma ze mozem cely den pozerat serialy lebo mam vsertko do skoly uspesne hotove : )
ze som bol vonku a ked som siel domov tak zacalo husto snezit a sneh mi padal na tvar,bol to prijemny pocit a krasny pohlad ked som v poulicnych lampach videl tue chumace :happy:
Dnes este nič..ale v blízkej budúcnosti sa teším na to, ze vo štvrtok príde vyššie spomenutý chlapček :happy: pak ze pôjdeme v marci na therapy session carnival do BB
a este sa teším v apríli do BA na Hospitality
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale teším sa zajtra za kamarátkou s ktorou sme už dlhšie spolu neboli
sneh
Blade 2
a že môžem spať v rodičovskej posteli sama *_*
a este ma potesilo ze som vyratala jeden priklad dokaz nerovnosti pomocou vety o strednej hodnote
a inak som prave zistila ze mam hrozne smutny zivot
A potom som sa tešila z akurát dozretého avokáda a dobrého spánku (miesto upratovania ), dnes bol príjemný deň
a potesilo ma to tak, ze mi ani polhodinove putovanie v snehodazni bez dazdnika nemohlo pokazit naladku (aj susit vlasy na verejnom zachode pod tym fukacom na ruky malo to spravne caro
ty, týmto fórom, že sa pýtaš (a že je niekto, kto sa pýta) .)
do budúcna sa teším na výlet do Berlína (na našu výstavu), ktorý sa mi snáď podarí zrealizovať
a na nejakých ľudí, kt. som už dlho nevidel a kt. prídu do Ph tento týždeň
Ocov odchod
Veľa jedla v chladničke
Správa od bývalého spolužiaka
Nebolenie brucha
A teším sa na lyžiarskyy
a že mi môj super brat kúpil super luster
a že mi konečne po 2 mesiacoch prišiel darček k narodeninám
a že budeme mať super tábor a máme už 3 deti zapísané!
babka s dedkom
i nejaka dievčinka ktora mi slubila ze ma zobere rovno z rodiska do brna zajtra
a inak dnešok som nejak preplavala ./
a
a na zajtra sa teším na mišku a na pozajtra na skšku a na popozajtra na pohovor a tak
a teba?
a vlastne - vymazala som britney spears z mp3 prehrávača, to bol dosť super moment
pomerne zodpovedne sa pripravujem na skúšku v realistickom predstihu
možno prestávam byť chorá
a konečne som dospala uplynulý týždeň, ráno sa zobudila bez bolesti hlavy, dobehla som lekcie v online kurzoch a naučila sa anatómiu srdca ♥
naposledy absolutne dokonale jedlo z donasky ktore zaradujem medzi top 10 ake som kedy jedla
» imgur.com/HmBDojs...
Dnes este nič..ale v blízkej budúcnosti sa teším na to, ze vo štvrtok príde vyššie spomenutý chlapček :happy: pak ze pôjdeme v marci na therapy session carnival do BB
a este sa teším v apríli do BA na Hospitality