Mňa dnes brutálne vytočil cudzí chalan na fb..Mám tam fotky z webky pár kde som sa s kamoškou z úplnej haluze fotila s E.T. a Mr. Beanom. A ten debil to nepochopil a začal mi písať že som psychopat, že sa mám dať liečiť a či som ušla z psychiatrie ... Kok
mna vytočil kamoš keď ma dnes zobudil o 9:40,že na kafe a cigo sa pozyvam..kua,ja potrebujem pol hodku samoty a ticha na ranný rituál,a nie behať hneď z kanvicou a byť "spoločenský".
Aj tak neuspel spravil som kafu,šiel som sa vysrať a húkali sme po sebe cez zavreté dvere trónneho sálu
@magick55 bohužiaľ, FB čosi doje...kakal a aj keď aj ja mám úplné súkromie, tak mi vedia cudzí ľudia komentovať fotky, keď sa k nim dostanú (a dostať sa k nim nie je ťažké, stačí že nejaký priateľ ju okomentova/olajkoval a už to má na nástenke cudzí človek, alebo keď je tam niekto označený)
vytočilo ma jedno dievča... hovorila som jej takú debilinu, ja som si len robila srandu, vobec som to nemyslela vážne... ona narozdiel odomňa si myslí že jej láska je vlko-človek z čudnej krajiny kde je princom... a keď som jej povedala že je to blbosť nasrala sa a povedala že aj to moje je úplná blbosť a keby povedala o mne svojim kamoškám (ktoré ani moc nemá) mysleli by si že som šalená... ale kks ja som to narozdiel od nej nemyslela vážne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Aj tak neuspel spravil som kafu,šiel som sa vysrať a húkali sme po sebe cez zavreté dvere trónneho sálu
tak nastav si súkromie a nie sa lacno ponúkať verejnosti. problem solved.