fuuu..ze ma nezobrali na skolu, na ktoru som chcela, resp. na skoly... a este viac, ze na jednej ani nevidim, kolko som mala bodov, takze to asi bolo vsetko nie podla znamok a 4 rokov driny,ale o znamostiach, prachoch..a tak
no ja som nasraty koli matike... mam znamky na niaky stupen a podla percent mi chce dat o stupen menej.... tak naco mi dava znamky ?!... to je fuk... ak mi da nedostatocnu... skola bye bye idem na inu..
kks mňa dnes mohlo snáď nasrať úplne všetko..ráno mi odletela ciga, profesorka je prepnutá schyzofrenička a zistila som že moja "najlepšia kamoška" (13 rokov) ma celý čas za chrbtom nechutne ohovárala :-! .... what a beautiful day...
Nič ma extra nenaštvalo...len také chvíľkové blbosti...
Že ma kusla fretka do nohy...že mi frajer nebol schopný dať jednoduchú informáciu... že nám moji psychopatický susedia opäť pozerali do záhrady s ďalekohladom...hmmm že som si potrebovala niečo súrne objednať z netu a nemali to na sklade...
bolo toho dost rano o 4 brechal monj pes do 6:00 sel som ho vyvencittt ale nezobral som vodidlo bo som mal zlepene oci a chytili ma fyzli pokuta 3o euro , ked som sa vratil zatvoril som dvere pes sa vysral doma - a aj vonka - isiel som do skolyy dostal som 2 petkyy z pisomiek ktore som nepisal ked som sel domov stupil som do hovnaa ktore vysral moj pess DDDDDDDD auz sa mi nece pokracovvat uz je to dost trapas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a okrem toho dnes asi nič
Že ma kusla fretka do nohy...že mi frajer nebol schopný dať jednoduchú informáciu... že nám moji psychopatický susedia opäť pozerali do záhrady s ďalekohladom...hmmm že som si potrebovala niečo súrne objednať z netu a nemali to na sklade...
A spolužiaci, ktorí ma v hre obesili medzi prvými, pričom som výnimočne bola nevinná.