Tak priznajte sa, čo vám dnes urobilo nervy alebo práve robí.. čo vás hnevá atď... mňa hnevá, že sa musím učiť a nechce sa mi..aj keď by som najradšej kukla film na pc a písala poviedky ...
že PO VELKEJ OPRAVE BIRDZU VYSVIETENEJ NA HORNEJ LISTE, aby kazdy videl, ze sa tu aj nieco "robi", nefunguje uz ani pridavanie prispevkov s apostrofom.
@10 hej, ved mi nechcelo zo songu veci 10x pridat potom som len dlzne napchal tam inak to aj do fora keby som? (nechce sa mi skusat) Ci len v statusoch? CI vsade?
od vcera vecera (aj teraz a neviem este jak dlho to potrva) mam taky neskutocny nerf... mam chut zabit, citit krv na svojich rukach, vrazdit, lamat kosti... achhhh... kurrrrrva... ale preco, to nepoviem
matka,čo furt ziape...foter,čo sa pridáva.....škola......a to,že Elena neskončí s Damonom =D mám pre neho slabosť...aha...a ešte trápenia mojej kamošky...niežeby ma štvali,ale je mi to ľúto .... a ešte jedna štetka z našej triedy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
som mierumilovný človek
narozdiel od niektorých individui
-že končí
-že je "až" z bojníc
Na toto si davam velky pozor lebo nechcem aby mi niekto zavidel ..... ale snad sa nad to prenesie.
Chvalenie je taka nevinna forma arogancie ....... Inak to definovat neviem.
Ako by sa citil hladny africanko keby som mu rozpraval, co som mal na ranajky na obed a na veceru....
Mal som v pláne prespať (zaslúžene) celý deň a oni furt niečo kvákajú.
- ze nestiham robit zadania = dnes asi nespim
- ze mam obed u suseda v chladnicke, pricom netusim, kedy sa dovali. a som hladna :/