napriklad mna neskutočne včera vytáčali primitívi skurvenci v bare All Stars v centre mesta v BA !!! Nevedia po sebe zatvárat tie pojebane dvere skurvene žebráci aby im ruky poodpadávali
ked tak rozmýšľam, ma okrem jedného razu, ked na mna čašník vylial celu flašku coca coly a mala som biele gate este nic nevytočilo som az moc dobra :letim:
Mňa vytocilo keď som miesto jedného piva musel platiť 3 pretože sa nám prikmotrili nezelany hostia. Zbytočne som vysvetľoval že som si objednal iba jedno. Zargumentovala to tým že som, ,posledný odišiel "
Nepríjemná obsluha, dotieraví ľudia, zazerajúce dievčatá,10 minútové čakacie rady na záchod, keď chcem SÓDU a donesú mi MINERÁLKU!!! To je úplne najviac.. keď raz chcem sódu, tak chcem sódu, minerálku nelúbim kristéé!!
potom ešte keď je vonku zima a niekto nechá otvorené dvere, keď sa niekto na druhom konci baru rozpráva a smeje tak nahlas, že ho počuť VŠADE! ... a asi radšej skončím, lebo keď nad tým viac rozmýšľam, napadá ma ešte strašne veľa vecí, a už teraz je toho viac než dosť doteraz som si myslela, že mne nič nevadí.. ach jaj..
Keď som pracovala v jednom bare, tak ma nijak extra neprekvapovali zákazníci, pretože v Ba sa nevie chovať takmer 90% mladých ľudí, ktorí si dokazujú pomocou personálom baru svoje vysoké "postavenie". Ale na takýchto občas udrie ruka krutého barmana
na baroch mi vadí iba to, že ak tam je plno, tak to zneužívajú rôzni ľudia
Keď čapujú napiču pivo, keď nevedia čapovať pivo alebo keď nemajú čapované pivo. Potom keď reve hudba (aj keď dobrá) tak, že nepočujem vlastné slovo a primitívi, ktorí po sebe hádžu stoličky, vytápajú hajzle a tak podobne
chodím do barov kde ma nič nevytáča/v poslednej dobe veľmi do barov nechodím, ale naposledy ma dosť vytočil kokotko čo si ku mne a kamarátke len tak prisadol proste
Nakoľko nechodím do baru tak často, tak mi nevadí pri príležitostnej návšteve nič. A ak už, tak možno prístup čašníka, ale poväčšine to bolo vždycky v norme a boli priateľskí. Ostávajú len ožrani, ktorí už čoto vypité majú a tak majú tendenciu zvyšovať hlas a tak...
Obsluha najviac... Teraz mám chuť prestať chodiť do jedného baru, lebo čašníčka je neskutočne nepríjemná...
A prijebaný zákazníci, hlavne tí spití kkti...
Vadia mi ľudia, čo sa nevedia správať. A to nechodím do toho, čo si väčšina ľudí predstaví pod slovom "bar", ale do podnikov, ktoré barom sú, ale majú skvelú atmosféru, myšlienku, prevedenie. Tam ma vie vytočiť, ak sa personál náhodou nevie správať profesionálne a aj zákazníci vedia byť často idioti. Ale na otrasný personál používam skvelé efektívne riešenie - už sa tam proste neukážem.
keď neberiem do úvahy dance cluby a takéto piatkové záležitosti tak obsluha je väčšinou oničom...také správanie oničom, i keď chodím do jednej kaviarne v za tak tam su haluzne čiašničky, jeden dôvod prečo tam ísť
potom nemám problém aj nechať € navyše keď je fajn obsluha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
všetko zlé čo sa mi stalo v baroch bolo mojou vinou
chodím furt do pajzlov tak čakám že to bude pajzel a nie som sklamaná
ale raz som si objednala Holbu a namiesto mi ženská dala "houbu" čo je víno s kofolou, to ma vytočilo
Potom mi vadí v takých tých teen baroch, že pýtajú peniaze hneď pri objednaní. Nejsom vandrák a žebrák, žeby som nezaplatil...
Potretie mi vadia teens čo vykrikujú, vyskakujú.
Taktiež hudba príliš nahlas.
Celkovo si strašne potrpím na obsluhu, v reštaurácii môže byť hocijako super jedlo, ak je čašník kokot, tak je celkový dojem tragický.
Ale inak je mi to jedno, prežijem aj špinu, ja aj ten pančovaný alkohol, všetko sa dá predsa vypiť. Rumys je všade rovnaký.
eh, radsej nic. len si, ludia, uvedomte, ako sa vy spravate.
no a keď donesú tak som vytočená tak sa najebem no.
takže vlastne je super, že im to tak dlho trvá.
však to je hanba, keď človeku donesú väčší pohár jak minerálku
Hlavne v piatok a v sobotu v noci.
a keď obsluha nechodí, alebo keď chodí príliš často.
alebo keď pýtajú občianku (ale toto chápem zas)
neuveriteľné predražené alkoholy a hlasná hudba.
+ ľudia neslušní a bez spôsobov
Ked v blizkosti mna sedi niekto kto ma strasne znervoznuje
Ked pozriem napojovy listok a je az neskutocne draho
Ked ludia ( najma ti co som tam s nimi, ale aj neznami ) vkuse iba tukaju do mobilu..to asi najviac
potom ešte keď je vonku zima a niekto nechá otvorené dvere, keď sa niekto na druhom konci baru rozpráva a smeje tak nahlas, že ho počuť VŠADE! ... a asi radšej skončím, lebo keď nad tým viac rozmýšľam, napadá ma ešte strašne veľa vecí, a už teraz je toho viac než dosť doteraz som si myslela, že mne nič nevadí.. ach jaj..
na baroch mi vadí iba to, že ak tam je plno, tak to zneužívajú rôzni ľudia
Hlasná hudba
Nadrbaný ľudia čo sa nevedia správať a otravujú
A prijebaný zákazníci, hlavne tí spití kkti...
Nefajciari (vo fajciarskom bare) ohrnujuci nosom....
Pomale casnicky...
Otravne casnicky...
Skarede casnicky...
Nechapave casnicky...
Ked nemaju plzen...
A tak
inak asi len keď všetci okolo sú triezvi a je s nimi nuda
Mám radšej pokojnejšie podniky, kde sa môžem s mojou spoločnosťou aj porozprávať.
- silne umelé svetlo
- fajčiarska miestnosť ochudobnená o vybavenie, poprípade s horším vybavením ako nefajčiarska
- tvrdé drevené alebo kovové stoličky, celkovo nepohodlné sedenie
- kelímková smotana do kávy namiesto Maresi
- ak nemajú v ponuke cigarety
- prestrelené ceny na primitívne produkty
potom nemám problém aj nechať € navyše keď je fajn obsluha