Súhlasím s @1- nejde o inteligenciu toho typu "mám titul,tak ma všetci uznávajte", skôr o tú,ktorá sa prejavuje v každodennom bežnom živote a nedá sa vyjadriť papierom. Ale aby som nebol ako tí pseudointelektuáli,ktorí sa tvária,že vzhľad nie je vôbec dôležitý a záleží len na "vnútrajšku" človeka,tak sa priznám,že ma vie očariť aj výzor.
Jemnosť, citlivosť, to ako sa chveje šťastím keď ju držím v objatí, to, že na mňa myslí aj keď nie sme spolu a zaujíma sa o to čo robím, skromnosť a to, že po náročnom a dlhom dobýjaní mi otvorí srdce (nie, nemyslím roztiahne nohy). A aktuálne takú nemám, smola
hlavne vlasy si všímam, mám docela rád blondínky a inak to čo už tu bolo spomenuté, ak je ku mne milá, inteligentná a pod. A mám rád pekné slečny, ale pekné slečny nemajú rady mňa
Na vzhľade - oči
Inak inteligencia a ak máme aspoň trochu spoločný humor. Najlepšie sú tie chvíle ak sa o niečom bavíme a zrazu povie niečo čo si presne myslím len som sa to bál povedať nahlas.
Len škoda, že sa mi to v poslednej dobe moc nestáva.
Vzhlad:
Mam rad nizsie, krehke zeny, pricom postava nie je az tak dolezita, pokial nie je velmi chuda alebo velmi silna. Vsimam si hlavne tvar, oci a prsia. Na farbe vlasov mi nezalezi a rovnako ako na style obliekania .
Vnutornô:
Jednoznacne jemnost a zenskost. Neznasam vulgarnost na zene a plytkost. Potom klasicke veci ako inteligencia, humor. Ideal je pre mna zena, ktora je v spolocnosti distingovana a dama, v sukromi diablica. Samozrejme to sukromie musi mat len so mnou a nie este s niekym dalsim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
do kolien
Inak inteligencia a ak máme aspoň trochu spoločný humor. Najlepšie sú tie chvíle ak sa o niečom bavíme a zrazu povie niečo čo si presne myslím len som sa to bál povedať nahlas.
Len škoda, že sa mi to v poslednej dobe moc nestáva.
A ODVAHA.
Mam rad nizsie, krehke zeny, pricom postava nie je az tak dolezita, pokial nie je velmi chuda alebo velmi silna. Vsimam si hlavne tvar, oci a prsia. Na farbe vlasov mi nezalezi a rovnako ako na style obliekania .
Vnutornô:
Jednoznacne jemnost a zenskost. Neznasam vulgarnost na zene a plytkost. Potom klasicke veci ako inteligencia, humor. Ideal je pre mna zena, ktora je v spolocnosti distingovana a dama, v sukromi diablica. Samozrejme to sukromie musi mat len so mnou a nie este s niekym dalsim