Som zvedava na nejake rady, ako sa udrziavate emocionalne stabilni, ked je toho na vas privela a nic nevychadza tak ako ma (skola, kamosi, rodina, frajer/ka, atd atd.)
často myslím na to, že chcem niečo znamenať a utápaním sa v sebaľútosti to nedosiahnem. neviem síce, čo chcem znamenať, ale ak dosiahnem to, že aspoň pre pár ľudí budem viac než výnimočná, tak nemám dôvod sa topiť v nejakých lepkavých hnusobách.
inak sa moc emocionálne stabilná neudržiavam, keď sa naserem, tak sa naserem
mna drzi nad vodou iba to ze zijem, lebo si uvedomim, ze tu nebudem vecne a utapanim sa v sebalutoti by tou velmi nepomohlo. vzdy niekomu zavolam a tvarim sa ze sa nic nedeje. VZDY to j tak potom niekto vyciti a pride ku mne alebo nopak podla potreby
Castokrat sa nedokazem udrzat emocne stabilna, ale viem, ze AK je naozaj nejaky extremny výkyv nalady, ci zlej, alebo dobrej, musim ostat sama, mat pri sebe gitaru, klavir alebo harmoniku, idealne tiez moznost ist do prirody, daleko od civilizacie, alebo to proste vypisem - takze papier a pero. ale myslim, ze je to skutocne individualne, niekto zase bude tvrdit, ze je najhorsie, ak ostane sam a podobne.. je to podla toho, aky typ cloveka si. Musis sama vediet, co je Ti prirodzene a "optimalne"
Mne pomáha ceruzka (po prípade pero) a papier kde to všetko nakreslím no väčšinou to skončí aj tak v koši ... no keď je niečo čo je pre mňa nenakresliteľné tak to jednoducho vyrozprávam môjmu nemému frajerovi poupravím mu šaty a hor sa do čítania knihy alebo počúvania hudby .
ak sa všetko kazí tak si najprv premyslím či sa ma čo kaziť, tak napríklad škola-to vyriešim len tým že sa začnem učiť, kamoši-nepocitujem žeby som nejakých mala, rodina je v pohode a frajera nechcem
niekedy sice mám pocit ako keby všetci robili tak aby sa mi všetko dodrbalo ale taku radost im neurobím, ja sama to tiež nedodrbem a same sa to tiež nedodrbe
pomôže kamarátka, ktorá ma presvedčí, že sa musím zmeniť ja a všetko bude zas na poriadku, že všetko si spôsobujem sama a potom ešte keď som na praxi v nemocnici a vidím to utrpenie tak sa nad tým mojím len pousmejem a snažím sa ísť ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
inak sa moc emocionálne stabilná neudržiavam, keď sa naserem, tak sa naserem
A mňa drží nad vodou frajer
niekedy sice mám pocit ako keby všetci robili tak aby sa mi všetko dodrbalo ale taku radost im neurobím, ja sama to tiež nedodrbem a same sa to tiež nedodrbe