Vo vyhľadávaní som nenašiel túto tému, tak snáď neopakujem
Niekoho drží pri živote celý týždeň myšlienka, že sa rozbije v sobotu s priateľmi. Niekoho zasa pomyslenie, že keď skončí vyučovanie tak ho doma čaká počítač. Niekoho, že už len pár min
Ziadne proste vstanem rano a poviem si " jaj sazse dalsi den, som zvedava co to zas ebude " a ide cely den, kazdu chvilku prezivam naplno a nemozem povedat ze sa nudim praveze sa vzdy snazim o to zeby som sa nenudila proste ide plinulo cely den v pohodke
no už len samotný fakt že zabiť by som sa nebola schopná, bála by som sa (niežeby som po tom nejak momentálne túžila) a inak sú to moje sny ktoré hádam raz dostanú reálnu podobu (napríklad jeden sa mi už splnil)
napr. dneska ma drzala pri zivote myslienka kedy skončí hodina a spoluziak mi prestane hladkat plece .. ale vecinou ze jeeeej deme ven s kamosmi asi to
Vždycky nejaká fiktívna predstava či fixná idea, ktorá sa raz za čas ukáže úplne nezmyselná a na chvíľu sa mi všetko zrúti. Potom pribudne nová a všetko ide dookola. Tých pár trvalejších čo mám si preto patrične cením a snažím sa, aby sa nikdy neukázali ako nezmyselné či neopodstatnené.
@8 - to po tú zátvorku... ináč akože moc ani nic....momentálne...ved nic nemozem,von nechodiím,lebo nemôžem... kamošov stretávam z toho dôvodu len niektorých...škola ma absolútne že nebavi... čiže ostáva len music...to ye moje všetko... síce vjem ze bude i lepšie,ale nwm kedy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
to v podstate nuti cloveka si ten zivot aspon trosku vychutnat, pokial mozno samozrejme
že zase príde čas, kedy si pokecám so svojimi kamoškami a kamošmi
že zase príde čas, kedy sa budem tešiť aj z maličkostí ako nejaký blázon
že zase príde čas, ktorý bude od tohto 1OOx lepší
...