Je niečo, čo vás zaujíma tak, že o tom stále rozmýšľate a hľadáte nejaké nové info? Mňa napríklad fascinujú lietadlá. Ani neviem, ako a kedy to začalo. Milujem lietanie aj napriek tomu, že stále čítam články o leteckých nehodách a pozerám katastrofické fi
Mna fascinuje ako sa daju otvorit FAB zamky, kladky, dvere a ine veci. Proste stale pozeram o tom videa na youtube, chcem si kupit taku supravu tych srandiciek a naucit sa to. Uz som tak nejake kladky doma otvoril.
a fascinujú ma aj
-staré knihy a možno aj všeobecne niektoré staré veci, ktoré prešli cez ruky mnohým ľuďom a tí ľudia na nich zanechali nejakú stopu.
-polárne výpravy, najmä zo začiatku 20. storočia, tá predstava, že tam všelikde ešte stále sú stroskotané lietadlá, vzducholode, lode alebo staré, nikdy nevidené fotofilmy, je pre m%na zaujímavá
-sérioví vrahovia, hlavne československí... že tu voľakde pomerne neďaleko voľakedy behali ľudia, ktorí boli schopní takých zvrátených činov, brrr
mňa fascinuje veda (prevažne veci ohladom vesmíru a techonológie) a potom psychológia a filozofia na základe logiky ... a aj si prevažne zháňam informácie z týchto odvetví a čítam si, pozerám a tak ... toto ma fascinuje a myslím si že už asi nič iné
Fascinujú ma v negatívnom zmysle prsty na nohách. Niekedy proste na ne pozerám a pozerám, až kým mi nezačnú pripomínať malé kúsky odrezaných párkov, ktoré sú ako z inej planéty
ľudské podvedomie, astrálne cestovanie, lucídne sny, ezoterika, drogy, ľudia, čo berú drogy, vrahovia, ľudské telo a všelijaké procesy v ňom, všeobecne psychológia, filozofia..
Ľudia a ľudská osobnosť, Pretože každý človek je iný a tým pádom sa nikdy nenudím. Snažím sa prísť na to, čo ich trápi a ako im pomôcť, o čom práve premýšľajú a podobné veci....stačí keď idem po ulici a nenudím sa... a ešte umenie, hlavne to, čo vytvorila príroda. Proste ma fascinuje príroda a všetko čo sa jej týka, dúha, inverzia,zvery.... a tak... som psychopat
Potom, fascinujú na tie...no neviem ako to nazvať...jednoducho ma fascinujú tie testy osobnosti a typy osobnosti a tie veci s tým spojené potom ma fascinujú múzeá a....nie to sem nedám
dúha, jednorožce, matematika, vodka ... možno by sa našlo aj niečo zmysluplnejšie (okrem matiky - od nej nič zmysluplnejšie neexistuje!), ale toto ma ako prvé napadlo
je toho véľa : staré veci celkovo (rád cítim z vecí dýchať históriu ) ,ceruzkové kresby , fotky zvierat ktoré si uplne ukladám a raz ich sem všetky postnem. bojové športy (hlavne MMA) a ULTRAS scéna celkovo teda noo..
Strašne ma fascinuje obdobie keď ešte nepoznali ľudia že existuje nejaké Japonsko.. často si hľadám články čo vtedy bolo ako žili Japonci keď ešte netušili o zbytku sveta a zbytok sveta nevedel nič o nich.. Proste mi to príde úžasné a aj by som v tej dobe chcel skúsiť žiť...
A potom ma ešte fascinuje stav ktorý sa v športe nazýva Zóna alebo Flow.. proste keď sa tvoja myseľ maximálne utíši že totálne vypneš.. nereaguješ na to kde sú tvoji spoluhráči lebo sú na teba pomalý a vnímaš len pohyb nepriateľa.. A sám s loptou cez ihrisko a nakoniec ani nevieš ako si to dal... Som si o tom veľa veľa čítal pár krát sa mi niečo také stalo ale neprirovnával by som to k úplnej Zóne.. ale snáď sa mi raz stane že to zažijem v plnej kráse ten pocit keď tvoje telo a myseľ sú zladené v tichu a bez rozmýšľania ideš na 100%
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Neobjasnené udalosti, bytosti, záhady, nevyriešené vraždy, a pod.
-staré knihy a možno aj všeobecne niektoré staré veci, ktoré prešli cez ruky mnohým ľuďom a tí ľudia na nich zanechali nejakú stopu.
-polárne výpravy, najmä zo začiatku 20. storočia, tá predstava, že tam všelikde ešte stále sú stroskotané lietadlá, vzducholode, lode alebo staré, nikdy nevidené fotofilmy, je pre m%na zaujímavá
-sérioví vrahovia, hlavne československí... že tu voľakde pomerne neďaleko voľakedy behali ľudia, ktorí boli schopní takých zvrátených činov, brrr
ma to neskutocnu atmosferu a vzdy si predstavujem tych ludi, ako tam zili, aki boli a tak
dúha, jednorožce, matematika, vodka ... možno by sa našlo aj niečo zmysluplnejšie (okrem matiky - od nej nič zmysluplnejšie neexistuje!), ale toto ma ako prvé napadlo
odkladám si články o nich a ták....
toto budú tie top
A potom ma ešte fascinuje stav ktorý sa v športe nazýva Zóna alebo Flow.. proste keď sa tvoja myseľ maximálne utíši že totálne vypneš.. nereaguješ na to kde sú tvoji spoluhráči lebo sú na teba pomalý a vnímaš len pohyb nepriateľa.. A sám s loptou cez ihrisko a nakoniec ani nevieš ako si to dal... Som si o tom veľa veľa čítal pár krát sa mi niečo také stalo ale neprirovnával by som to k úplnej Zóne.. ale snáď sa mi raz stane že to zažijem v plnej kráse ten pocit keď tvoje telo a myseľ sú zladené v tichu a bez rozmýšľania ideš na 100%