Čo vás momentálne trápi?/Nad čím momentálne rozmýšľate?
Rada by som vedela čo takému bežnému človekovi behá po rozume. Ak sa nechcete deliť o svoj problém nejakým extra rozpisovaním stačí napísať heslovito (napr. financie). Aby sa nepovedalo, začnem ja. Čo ma trápi? Aká je toto už len sk*rvená doba, keď si odo
Rozmýšlam, jak by mi bolo dobre keby som nikdy nezačal fajčiť, mal by som ovela viac penazí ako teraz, menej problémov, ale zrejme menej kamarátov, lebo teraz prvá vec pri stretní na ulici nie je "ahoj" a pod. ale "nemáč cigaretu?".. Daľej, prečo sa stále jeb* Birdz, nad jednou osobou ešte..
No momentále to tu u mňa vyzerá ako v nahrávacom štúdiu ...
1 kábel z komba smeruje do reprákov(č.1)...Druhý smeruje do PC...tretí smeruje do gitary...štvrtý smeruje do zástrčky ... Potom Sluchadlá zapojené do reprákov(č.2) ...Mikrofón zapojený v kompe ...Po mojej pravej ruke je opretá akustika..Po mojej ľavej ruke zase elektrika...na stole dve píšťalky ...
No vyzerá to tu zaujímavo ...Ale aby som sa dostal k veci ...Momentálne ma trápi to ako nahrám hlas v audacity... Gitarový základ mám nahraný a aj nejaký ten soundscape k tomu ale ani za boha mi nejde nahrávať hlas(spev) a teraz to tu riešim ... Sranda že doteraz všetko klapalo len dnes tomu nejak šiblo .. Zrejme sa s tým asi otec hral tak dúfam že keď mu zavolám a spýtam sa ho na to tak sa problém vyrieši a moje trápenie pominie ...
@micenzo Vážne! Ono je to "rIzoto" doteram som si myslela že je to rYzoto - že sa to odvodzuje od ryže .. Fíha, čo sa tu ja nedozviem No a na tom sýre sa nedohodneme .. Iba ak by som ti ho nakreslila
trápi ma to, že po každom vypitom pohári vody sa musím ísť vygrcať a že vďaka tejto úžasnej neznámej chorobe, kvôli ktorej som nespala celú noc a komunikovala so záchodovou misou, som v priebehu 10hod schudla 2kg.
@grietusha Minulý rok som to mala prese tak isto! Babka do mňa liala čaj aj keď vedela že za necelu minutu bude v hajzli .. No neviem ani čo to bolo .. Ale mala som na mále aby som neskončila na infuzkach .. Vtedy to zázračne prestalo .. Drž sa
že rizoto sa píše s mäkkým i...ale to bol len záblesk.....trápi ma že nemám žiadnu prácu na leto....že sa dva týždne len tak poflakujem a rozhadzujem peniaze a nezarábam....že mám od dnes nový pas a občiansky na ktorých vyzerám jak rómsky trestanec...dúfam, že v stredu a vo štvrtok nebude pršať, aby sme mohli žúrovať v záhrade pri bazéne.....dúfam, že kaamošovi rodičia vezmú so sebou na chatu psa, ktorého sa bojím ako smrti, nech nie som celý čas v strese....a ešte zvyknem premýšľať o denotatívnych a konotatívnych významoch slova ruže, keď že si po večeroch a dňoch čítam Umberta Eca
Preco moja kolegyna robi taky strasny rachot pri vyskrabavani jogurtu a sucasne ma napada otazka kam dnes pojdem na obed a ci sa mi vobec chce. /dal by som si to rizoto../
rozmýšlam nad ním, a nad tým kedy už spolu budeme. a nad filmom,ktorý som práve dopozerala. A nad tým, či budem mať tu brugadu, alebo nie. A nad tým, že moja mamina super varí.
práve včera som rozmýšľala a dospela k tomu, že to jediné, čo mi chýba od určitého času je opäť určitá moja sebareflexia a nadhľad... avšak, už nechcem, aby to boli len plytké slová, ktoré človek raz za čas letmo vypustí z úst, alebo ich napíše, ale aby sa stali aspoň trochu skutočnosťou. aspoň trochu.
premýšľam, ako napchám asi tú tunu vecí čo mám na posteli do dvoch tašiek a jednej klietky z ktorých jednu tašku ani neviem kde mám...ďalej nad tým, či klietku zoberem len tak alebo na ňu pohľadám tiež nejakú tašku...či klávesy risknem nechať naspodu tašky kde momentálne sú...načo chce aby som brala efekt keď gitaru nechávam doma...ako zoberem andulky ak nestihne spraviť prenosku...do koľko tašiek nakoniec narvem veci...ako sa mi stými taškami pdoarí zajtra dostať na stanicu a na druhý koniec slovenska...a nad tým, že som hladná a trebalo by ísť dorobiť obed
to, čo ma trápi sem písať nebudem, ale rozmýšľam, že si asi pozriem Welcome to the Rileys a po včerajšom čítaní (či to bolo dnes ráno?!) som zistila, že mám veľmi podobné myšlienky tuto s Edgarom
trapi ma, ze musim ciganom roznasat postu a oni ma v grupe cakaju vsade, trapi ma, ze ma zaucali len den a zajtra mam ist sama, ved "som sikovna", trapi ma, ze sa stale snazim a mam z toho hovno, v zivote si nezarobim tolko, aby som mohla ist na dovolenku ci i len do Tatier a trapi ma, ze mam taky skurveny zivot
..že sa mi chce strašne...ale strašne spať - už som presne 19 hodín bez spánku (keďže som ráno vstávala o 03:45) - ale neustále mi behajú po rozume udalosti z dnešného dňa a vôbec nemôžem zaspať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
som asi až moc šťastné dievčatko.
a rozmýšľam nad tým, že musím napísať mejla tlsťochovi .
1 kábel z komba smeruje do reprákov(č.1)...Druhý smeruje do PC...tretí smeruje do gitary...štvrtý smeruje do zástrčky ... Potom Sluchadlá zapojené do reprákov(č.2) ...Mikrofón zapojený v kompe ...Po mojej pravej ruke je opretá akustika..Po mojej ľavej ruke zase elektrika...na stole dve píšťalky ...
No vyzerá to tu zaujímavo ...Ale aby som sa dostal k veci ...Momentálne ma trápi to ako nahrám hlas v audacity... Gitarový základ mám nahraný a aj nejaký ten soundscape k tomu ale ani za boha mi nejde nahrávať hlas(spev) a teraz to tu riešim ... Sranda že doteraz všetko klapalo len dnes tomu nejak šiblo .. Zrejme sa s tým asi otec hral tak dúfam že keď mu zavolám a spýtam sa ho na to tak sa problém vyrieši a moje trápenie pominie ...
No šak né,kto by potom doma makal jak idiot -.-
@matusha možno dáka pohoepidémia!
@n0win0u prídem ťa nakaziť? neser ty mňa.
Pila si tú úžitkovú vodu?
@ink nie, nie. ale minulý rok napr. hej (v nedeľu, keď som nikde nenašla pitnú a nemala som prachy ) a nič mi nebolo.
zato minuly rok som grcala poslednu noc na pohode ale to bolo z upalu
a snažím sa predstaviť si samu seba ako kolotočárku