Keď sa zobudím sama, bez budíka, bez čohokoľvek, tak: "Je víkend alebo pracovný týždeň? Rýchlo, mobil, koľko je hodín, koľko mám ešte času na spanie!?"
Keď sa zobudím s budíkom, tak: "Och, bože, mne sa tak nechce učiť..."
Keď ma zobudí mama, tak: "Ale nieee, zase do školy... :´-("
zazvoní budík nekonečne hlasno... "Kurva, zase sa nevládzem zobudiť.." .. .potom ho vypnem, zapnem telefón..
scéna sa zopakuje približne o 10 minút... (zopár budíkov mám nastavených, keďže jeden budík už automaticky vypínam natrvalo..).. vtedy pozriem na hodiny na už zapnutom mobile, a potom si poviem "ešte mám čas... x minút..."
Vzdy ked sa rano zobudim zlaknem sa.. Neviem preco jednoducho sa prudko postavim s postele a nahmatam perinu.. Asi som divna.. Potom ak ostatny s akonecne vratim do reality a idem so psom von.. xDD
Prva myslienka - do riti, zase skola. Druha myslienka - ty kokso,rano viem byt fakt neprijemna Tretia myslienka - co by som dala za to aby som nikam nemusela ist !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a keď si spomeniem naň, tak potom si spomeniem na @zizisko
potom este nejake ******
Ale vacsinou vstavam uplne v pohode..... blbe rana mam tak raz za rok
2. Neni dneska dáka písomka?
3. Stíham raňajkovať?
BTW: na niektorých príspevkoch som sa riadne zasmiala super topic
Keď sa zobudím s budíkom, tak: "Och, bože, mne sa tak nechce učiť..."
Keď ma zobudí mama, tak: "Ale nieee, zase do školy... :´-("
(jéj, mne ide mäkčeň
zda mi to ještě tluče zdali mám ještě štěstí..."
potom sa už zvyčajne dostanem k budíku a vypnem to, ale inak toto je moja prvá ranná myšlienka
scéna sa zopakuje približne o 10 minút... (zopár budíkov mám nastavených, keďže jeden budík už automaticky vypínam natrvalo..).. vtedy pozriem na hodiny na už zapnutom mobile, a potom si poviem "ešte mám čas... x minút..."