Vraj každý človek sa niečoho bojí a má pred niečim rešpekt.Chcem vedieť ako ste na tom vy..Ja sa od detstva bojím pavúkom.Dosť mi to znepríjemnuje život a chcela by som sa toho zbaviť.
Ja mám najvačší strach zo smrti svojich detí.Ale hovorí sa,že čoho sa človek bojí,tak to vysiela do vesmíru a nechtiac si to privoláva..Takže musíme myslieť pozitívne.
nie je to sice vec kvoli ktorej by som nemohla spavat, ale bojim sa pavukov a inych chrobakov, uuuuplnej tmy a noci sama ja som nikdy nespala sama v dome a ani nechcem, hrozne sa toho bojim
@nadia317 prežil som priveľa na to, aby som sa niečoho ešte bál. Niekedy som sa bál, ale to bolo veľmi dávno. Strach bol pre mňa výzvou, ktorú treba poraziť. A tak to pomaličky ale isto šlo.
Rešpekt mám ku láske, ale nie preto, lebo by som sa jej bál. Práve naopak, ctím si ju a rešpektujem ju. (tým nemyslím dievča, ale myslím lásku vo všeobecnosti)
@nadia317 ... nj este som zabudol na predchadzajuce zle zazitky, zle skusenosti a p. ... najlepsie sa to da odpozorovat na detoch ... napr. ked strcia prsty do el. zasuvky, nasleduje sok a dieta si zapamata ze sa ma zasuvke vyhybat ... pokial sa mu to ovsem nezapaci. Takisto zehlicka, a ine veci v domacnosti, ktore dokazu prekvapit
Ver mi, je to veeeelmi ťažké ustriehnuť môjho syna.On akoby vyhľadával tieto veci..Nestalo sa mu nič zlé,ale chvíľa nepozornosti a už šup- žehliaca doska alebo žehlička na ňom.Zástrčky ho zatiaľ nelákajú...Chalani vyše vymýšľajú.Čím to asi bude...
Úplne najviac ma desí pomyslenie na stratu niekoho, koho mám rada. Že by sa im dačo stalo, že by umreli... Neznášam, keď moji kamaráti vedú reči o umieraní, mám z toho záchvaty úzkosti
A čo sa mojich osobných fóbií týka, mám strach z výšky. Bojím sa už iba zoskočiť, keď stojím na stoličke, ja musím vždy opatrne zliezť Raz som sa od strachu rozplakala, keď som sa u kamaráta doma mala vykláňať z ôsmeho poschodia a vyzerať kamarátov ďalších, čo mali prísť... A tento svoj strach prenášam aj na okolie. Rovnako neznesiem, keď sa moji blízky vykláňajú z balkónov a podobne
ahoj každý má strach aj já mám ale nemyslím si že je nutne to tu písat pretože to nemá podla mna vyznám naopak porosprávat sa o tom doma povedat to niekomu kto vas pozna viac ako si myslite skratka niekomu kto neni kamarad len tak to je to co by ste mali spravit a nie tu písat to je ako hadzat hrach na stenu a najlepsí liek na strach je celit tomu strachu ak mate vaznejsie problemy tak nastivte psychijatra to vam pomoze omnoho viac ako toto písanie do blba to je moj nazor tak sory ak sa to nepačí nikto vas preca nenutí to tak robit tak ziadne blbe kometare dik
Nemusíš sa hnevať.Ty to berieš moc osobne.Ja nikoho neriešim.Chcela som začať konverzovať,tak som založila forum.Keby mal niekto nejaké vážne problémy,tak by to pochopitelne nevešal sem...To je o komunikácii a výmene názorov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Keď sa niečoho človek bojí,tak má predtým rešpekt..
ale vážne...a halven tie staré... čo tak hnusne zazerajú...mám z nich panický strach
Rešpekt mám ku láske, ale nie preto, lebo by som sa jej bál. Práve naopak, ctím si ju a rešpektujem ju. (tým nemyslím dievča, ale myslím lásku vo všeobecnosti)
@shine Smrti sa netreba báť. Mám o tom pár blogov
Hej máš pravdu, človeka desí to, čo nepozná alebo si napr.nevie vysvetliť.No prečo majú ľudia strach napr. z hmyzu?
Ver mi, je to veeeelmi ťažké ustriehnuť môjho syna.On akoby vyhľadával tieto veci..Nestalo sa mu nič zlé,ale chvíľa nepozornosti a už šup- žehliaca doska alebo žehlička na ňom.Zástrčky ho zatiaľ nelákajú...Chalani vyše vymýšľajú.Čím to asi bude...
ale rozhodne by som nemala pred spaním čítať Enigmu
Ja mám z nich husiu kožu
A čo sa mojich osobných fóbií týka, mám strach z výšky. Bojím sa už iba zoskočiť, keď stojím na stoličke, ja musím vždy opatrne zliezť Raz som sa od strachu rozplakala, keď som sa u kamaráta doma mala vykláňať z ôsmeho poschodia a vyzerať kamarátov ďalších, čo mali prísť... A tento svoj strach prenášam aj na okolie. Rovnako neznesiem, keď sa moji blízky vykláňajú z balkónov a podobne
Nemusíš sa hnevať.Ty to berieš moc osobne.Ja nikoho neriešim.Chcela som začať konverzovať,tak som založila forum.Keby mal niekto nejaké vážne problémy,tak by to pochopitelne nevešal sem...To je o komunikácii a výmene názorov.