Čo vás najviac láka vytvoriť? Alebo čo ste už vytvorili?
Čo by ste radi vytvorili? Myslím teda nejaké umelecké dielo napr. niečo namalovať, niečo napísať, odfotiť, postaviť, vymodelovať, natočiť nejaký dokument. Teda čo vás najviac láka vytvoriť?
Najviac niečo napísať alebo natočiť a momentálne sem patrí aj odfotenie jednej konkrétnej fotky, ktorú si pripravujem v hlave.... Vo všeobecnosti ma láka tvoriť, ale pri tom to viac menej aj končí.
"Pôsobím" v imaginárnej hudobnej skupine, takže často hovorím o tom, že nahráme ozajstný album. ...Som si vedomá nereálnosti tohto plánu, ale potešilo by ma aj keby si napíšeme akože texty všetkých piesní na ten akože album.
A z takých "viac" reálnejších vecí... Vždy som chcela vytvoriť svoj vlastný komiks. Len neviem ako na to - po technickej stránke a tak.
Písať básne. Myslím, že mám na to talent. Mám v rodine jedného básnika, takže mala som to po kom zdediť. Otázne je, či by ich aj mal záujem niekto čítať.
mam jedno svoje oblubene dielko, este zo skoly...tema bola:Adam, Eva, jablko. Kreslila som obrovkse zdegenerovane jablcko a jeho vnutro tvorilo dve hlavy s pootvorenymi peramy a privrenymi ocami-uz uz sa pobozkat! ale vydarilo sa-a to som neznasala kresby na temu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
toto ma lakalo vytvorit dneska a aj som s tym celkom spokojna
A z takých "viac" reálnejších vecí... Vždy som chcela vytvoriť svoj vlastný komiks. Len neviem ako na to - po technickej stránke a tak.
a potom ako @lenuska175 , napisat knihu.. a ked som bola mala chcela som navrhovat oblecenie
a áno, na toto : » soundcloud.com/eraser-1...
aj keď verím, že veci, na ktoré budem najviac hrdý ešte len prídu