blbosť, proste keď su blbí, nevedia základné veci, o nič sa nezaujímajú a nemajú prehľad...a ešte falošnosť,strašne ma štvbe akí sú teraz všetci proste stále milí usmievaví na každého aj na ľudí kt. nemajú v láske to sa mi nepáči
Najviac ale úplne najviac neznášam falošných ľudí ktorí ojebávajú, vymýšľajú si a prekrúcajú... To ma ide až roztrhnúť... A ešte keď sú tak dementní, že nevedia ani abecedu a keď neovládajú gramatiku. A keď súä arogantní a povýšeneckí a myslia si, že je to všetko strašne vtipné.
keď vie že to spravil zle ale aj tak si neprizná chybu to ma vytáča do nepríčetnosti.. ale v poslednej dobe pozorujem na mojom bratovi že nemôžem zniesť ľudí čo sa nevedia ovládať (bože či ho nenávidím)
Keď sa niekto tvári, ako ´strašný ´kamarát, a pritom pri prvej príležitosti sa ti otočí chrbtom, alebo sa ti za chrbtom smeje a ohovára ťa, to neznášam.
Keď si niekto myslí, že pojedla všetku múdrosť sveta, jebe sa do všetkého, a keď sa s niekým rozprávaš tak príde a začne ťa opravovať a tvári sa akoby si to hovorila nej.
Na babách ma zaskakuje tá arogantnosť, povýšeneckosť, namyslenosť,falošnosť, na chalanoch to, ako sa tvária že sú majstri sveta.
Nenávidím, keď sa somnou niekto háda, keď sám vie, že nemá pravdu, alebo sa háda a len si myslí že ju má.
@sveter mna to nezabije, ja gramatiku ovladam ale nebudem predsa natolko obmedzena, ze len kvoli tomu budem niekoho odsudzovat.. Tak ako niekomu nejde matika alebo fyzika, niekto nema pamat na gramatiku..poznam viac skvelych ludi, co napriklad vela citaju, pisu uplne super clanky, basne, eseje a nemaju dokonalu gramatiku, mozno sa aj v slove aby pomylia, a co?
ked niekto, kto bol najdalej v dolnej pici si mysli, ze zedol setku mudrost sveta
a hlavne, ked viem, ze mam pravdu a hentaky ma presviedca o opaku napr. mi minule hodinu gadzo tvrdil, ze embecka nema retazove rozvody, ale remen a este ma aj vysmal
a este, ale to skor medzi "mojimi", ked sa udeje taka situacia, ze niekto odide a nasupu ho zacnu seci ohovarat a hovorit jaky je jebnuty a preberaju stale tie iste kokotiny... ako ja si tiez ponakladam na niekoho, len uz to ten clovek dostal davno do oci odo mna vacsinou
Nemam rada na ludoch namyslenost, pretvarku a ked niekomu hovorim pravdu a neveri mi a ked zisti, ze som mala pravdu nevie povedat ani slovo prepac ze som ti neveril/neverila , a nemam rada ked sa niekto pred druhymi tvari, ze ma ma v pi a ked je sam/ sama ta osoba so mnou je uplne ina a dava mi vtedy najavo , ze vobec ma nema v pi.
keď sú rozmaznaní a večne nespokojní. keď si chcem vyraziť dakam na chatu a nieeee ja nejdem veď čo budem robiť deň bez sprchy alebo bez domáceho jedla...a podobne
manipulátori ktorí vkuse točia o vlastnej pravde , ľudia pri kt. ked niečo zrobím či dobre či zle- vždy je zle ,pretvárku a najviac keď si niekto nevie priznať chybu, že si nevie priznať chybu
@sheily veď ja neodsudzujem, len to proste nemám rada... veď ja mám tiež super ľudí, kt. nevedia písať... ale ako sa hovorí, prvý dojem je najdôležitejší a keď prvý dojem mám dostať z vety "ahoj nepopyses si so mnou?" tak myslím, že to aspoň čiastočne odradí každého...
@creeson zase klameš pretože ja som nemusela nič vyhrávať, ja som sa proste narodila s tým, že alah ma označil za najkrajšiu a on vládne aj nad celým vesmírom takže si zbaľ svoje švestky a daj si odchod!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a inak nemám rád "slizkých" ludí...
A keď si myslia, že majú pravdu a nemajú ju.
A keď hovoria, že sú krajší ako ja.
A to je lož. A lži sú zlo
a osobne na fotrovi jeho zadubenosť niekedy
zvlášť, keď sa ma niekto snaží presvedčiť o niečom, čo dobre viem, že nei je pravda.
@sheily možno to je povrchné ale pozri, nezabije ťa keď vidíš "abi" "nepomohly" "asy" ? pokiaľ to nepíše druhák na zš tak by som vraždila....
Keď si niekto myslí, že pojedla všetku múdrosť sveta, jebe sa do všetkého, a keď sa s niekým rozprávaš tak príde a začne ťa opravovať a tvári sa akoby si to hovorila nej.
Na babách ma zaskakuje tá arogantnosť, povýšeneckosť, namyslenosť,falošnosť, na chalanoch to, ako sa tvária že sú majstri sveta.
Nenávidím, keď sa somnou niekto háda, keď sám vie, že nemá pravdu, alebo sa háda a len si myslí že ju má.
Ešte je toho veľa.
a hlavne, ked viem, ze mam pravdu a hentaky ma presviedca o opaku napr. mi minule hodinu gadzo tvrdil, ze embecka nema retazove rozvody, ale remen a este ma aj vysmal
a este, ale to skor medzi "mojimi", ked sa udeje taka situacia, ze niekto odide a nasupu ho zacnu seci ohovarat a hovorit jaky je jebnuty a preberaju stale tie iste kokotiny... ako ja si tiez ponakladam na niekoho, len uz to ten clovek dostal davno do oci odo mna vacsinou
@creeson zase klameš pretože ja som nemusela nič vyhrávať, ja som sa proste narodila s tým, že alah ma označil za najkrajšiu a on vládne aj nad celým vesmírom takže si zbaľ svoje švestky a daj si odchod!
@sheily no a to je to, o čom som hovorila
Keď sa niekto tvári ako najmúdrejší a pritom má v hlave nasraté