dneska na NOSke profesorka, lebo sa prišla pani riaditeľka pozrieť na hodinu no a tá pretvárka a faloooš, to sa nedalo nesmiať, som dosť dlho nevidela také dobré divadlo
Niekedy v socializme sa na ulici stretnú dvaja známi a jeden z nich má nad hlavou rozprestretí dáždnik:
"Prečo máš ten dáždnik? Veď neprší." spýta sa ho druhý.
"Pretože v Moskve práve prší."
No. neviem či ste to pochopili, toto je vtip pre zdatnejších.
Keď som včera nastupoval do autobusu, videl som cez okno kamarátku. Nastúpil som do autobusu, kúpil som si lístok, a zastavil som sa pri nej. Sedela zahľadená do okna, nie však úplne otočená k nemu. Ani si neuvedomovala, že pri nej stojím. Ako kamarátke, s ktorou sa poznám už pekne dlho, som jej prstom šťuchol do nosa a ona sa na mňa otočila. Bola to úplne cudzia mladá žena, ktorá sa veľmo podobala na moju kamošku. Až príliš. Ospravedlnil som sa jej, objasnil situáciu a so smútkom som sa postavil opodiaľ do uličky. Celú cestu sa usmievala popod fúz čo za chuja to dnes stretla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Niekedy v socializme sa na ulici stretnú dvaja známi a jeden z nich má nad hlavou rozprestretí dáždnik:
"Prečo máš ten dáždnik? Veď neprší." spýta sa ho druhý.
"Pretože v Moskve práve prší."
No. neviem či ste to pochopili, toto je vtip pre zdatnejších.
:tralala: