@strangelove Myslela som to tak že to pre teba stratí čaro a výnimočnosť ako napr. skupina alebo seriál o ktorých vela ludí nevie a keď sa to spopularizuje už to nie je ono.....
takze nieco ma pre mna stratit vyznam po tom ako to zacne byt in? to co za opicu ma takyto pohlad na nejaku vec/cinnost? ... predsa ak nieco vykonavam,vlastnim tak to predsa robim pre seba,svoje sebauspokojenie alebo napredovanie nie? proste nerozumiem ludom co sa takto chovaju, akoby ani nemali vlastny nazor..na nic
@melancholik Čo to má mať spoločné s vlastným názorom?.... Ja som mala tiež rada jedného speváka ktorý mal piesne ktoré mi roztriasli vnútro a keď sa stal velmi populárnym tak to ovplyvnilo aj jeho tvorbu a už to nebolo také výnimočné a viac sa snažil zapáčiť masám a tým prišiel o mňa ako o fanúšika..... Čo tu hneď ideš urážať že som opica keď sa ani nevieš nad niečím poriadne zamyslieť?...
@5
Akoze wtf? Grow a brain, people. Ked ma nieco bavi tak ma to proste bavi.
Do pice ja uz neviem ci ma vacsina osadenstva birdzu 6 rokov alebo co.
Toto sme si robili na zakladke "toto mam ja rada, ty to mat rada nemozes!"
jasom konkretne nenarazal na teba nevedel som ze sa to priamotyka aj teba,bral som yo len ako vseobecnu otazku ... a priklad ktory si podala je celkom fajn,pretoze ukazuje zakutie tejto otazky ... z nazorom to samozrejme suvisi tak ze to ci mas alebo nemas nieco rada ovplyvnuje trend,cize aktualny stav spolocnosti...to s tym spevakom je vynimocne,pretoze poukazuje na to ze sa zmenila cela jeho struktura a prave preto sa ti znepacil uz ...ale potom je celkova otazka fora matuca ak si to skor myslela takto...
skateboarding u nás v dedine... s bráchom sme skejtovali a priniesli sme tam "skejtovú kultúru" aj čo sa obliekania týka a potom mladí svišti čo na nás chodili kukať tak začali tiež, stále sa nás vypytovali kde nakupujeme boty, oblečenie a tak a potom začali skejtovať asi 3 ďalší krpci a pridávali sa ďalší a ďalší, tak sme odovzdali štafetu a nejak ma to prestalo baviť... nestál som na skejte už od 18 rokov
Chcela som si dať vytetovať sovu. Lebo od malička ich milujem a všetko som mala vždy sovičkové, plyšákov sovy, sošky sovy, hračky, proste všetko a úplne som bola rozhodnutá že si ju dám vytetovať aj mamina ma v tom podporila a no zrovna keď som prišla do veku kedy som sa mohla dať reálne potetovať vypukol ten boom okolo sôv a všetci si to zrazu dali a bola som z toho strašne smutná a nemám ju...
A potom - no... Ja proste mám od asi 13 rokov blízko k ezoterike - ouija, tarotové karty, numerológia, astrológia a som to raz ukázala jednej už ex-kamoške a ona proste úplne sa z toho pojašila a všetko si začala nakupovať tmavé a pentagramy nosiť a veštiť a založila si instagram kde sa bolá witch a takéto psycho, úplne mi to znechutila, čo je aj dosť škoda, lebo ma to bavilo a dovolím si tvrdiť že mi to aj išlo veľmi dobre.
Drum n bassove party u nas v meste uplne som na ne prestala chodit co sa Nitry tyka lebo basement ( organizatoti tych akcii) z toho spravili popularny shit chodia tam same decka ktore tam dojdu lebo je to cool sak chodi tam cela Nitra.. Co koho potom ze slovo dnb poculi prvy krat na tej party a ze poznaju iba neurofunk a o inych subzanroch nemaju ani potuchy.. Ok to by som este prezila lenze ked stihli kvoli narastajucej popularite zvysit vstup priebehu roka z 3 eur na 9e a podavat celu tu party v rovnakej kvalite, ba este aj horsej lebo ta tlacenica co tam vzdy je neda sa tam ani pohnut nie to este tancovat.. + rada na listky.. A to nehovorim o tom ze cela ta party je furt na jedno kopyto.. To je fuu.. Raz to mala byt jungke party, mali tam hrat moj nadherny melodicky preciteny jungle a... Jungle tam hral hodinku ked tam bol headliner a potom zas hrali tie iste ohrane tracky... A potom ides do skoly a pocujes prvackych spuntov jak sa rozpravaju na cely autobus nahlas aky su cool, aby to ludia zo skoly o nich vedelio tom ako maju chut na ekinu a odpalit sa a ze piatok idu naBASEMENT - ___- cista pohroma toto je presne ta mladez co fetuje pre imidz "
@paulieevans akoze dobre beriem do uvahy ale proste ja si nenecham ovplyvnovat svoje konicky ostatnymi ludmi, nepotrebujem byt ani originalna ani in, co sa mi paci to sa mi paci a co si o tom myslia ostatni je mi jedno. Btw boom okolo sov? Wtf? To kedy?
vela akcii zacalo byt uplne napicu priamo umerne s narastajucou popularitou, ani neviem co by som robila na nejakej dnb party ked je okolo mna 9 z 10 ludi #faded so satkami cez tvar a prijebanymi outfitmi s prijebanymi posolstvami a davaju si 1/4 ecka a kolisu sa jak matohy s bielymi sosovkami. kokoti.
este jak som ukazala mojmu ex svet anime a strasne mu z toho prejebalo a u mna to proste bola zivotna vasen a stale to mam rada, ale uplne ma to nadsenie preslo ked ma s tym vo dne v noci otravoval. kamaratku som zacala pred sto rokmi ucit fotit a bola s tym tiez hrozne otravna a trapna a stal sa z nej hipster s polaroidom a mne z toho zacalo byt nanic. celkovo ked niekomu nieco "odhalim" tak sa mi to vacsinou znechuti.
ellie goulding, years & years a vela dalsich spevakov/skupin som mala hrozne rada pred velkym boomom, neznasam ked zacne byt niekto hrozne komercny a uz ako to zacina viem, ze mu to navzdy dojebe tvorbu.
inak to je v pohode otazka tak nebudte prijebani
Keď som bol kiddo tak som hrával Counter Strike a bavilo ma objavovať mapy, len tak bez strieľania po nich chodiť, a zabíjal som rukojemníkov a stŕčal ich do vody. Potom v základke som zistil že všetci sú z CSka vysratý a keď sme spolu hrali tak sa furt len strieľalo a vrešťali po sebe (a tak je to vlastne doteraz, tá komunita je otrasná) a CSko sa mi proste sprotivilo.
@paulieevans before it was cool dpc
aha a este lolkova komunita stoji za totalne hovno odkedy sa tam najebala cela planeta a vsetci navstevnici disneylandu a myslia si jak su popici gameri a slova ako NOOB ti zacnu pouzivat v beznej konverzacii akoze wtf?
nie ze odradza alebo nebavi, lebo ved mam to kvoli sebe a preto, lebo sa mi to paci a citim sa tak omnoho lepsie, ale vcelku mi vadi vsetok ten boom okolo bradatych chlapov. vzdy som mal bradu, aspiracie mat bradu a odkedy sa to dostalo na slovensko, ma casto ludia oznacuju za hipstera a maju debilne narazky na to, ze je in mat fuzy, tak to mam aj ja.
akoze, mam to na haku ale nemam porozumenie a sympatie pre opice, ktore to robia preto, ze je to moderne a zaroven pre ludi, ktori maju potrebu otravovat ma so svojimi bullshitmi.
ale su aj ine veci, ktore som mal rad pred boomom a akonahle som to zacal vidavat castejsie a ludom z toho jebalo, ako hovori kolegyna z @20 , ciastocne sa mi to znepacilo.
ale je plno veci, ktore mam rad a nepoznam nikoho z okolia/nanajvys 1-2, ktori pre to maju rovnaky zapal.
to so sovou ako si moze niekto nevsimnut,tak rok spat boli vsade,na oblecku,nahrdelnik,nausnice...a aj liška a vlci s kapelou joy division,zrazu je in.celkovo nemusim ošial,nic nic a potom zrazu to chce vacsina.ale ak som s niecim zoznamila kamku,bolo toho dost,tak ta ma neodradila,pretoze som konecne mala s kym pohovorit o veciach,ktore za to stoja a bolo na nej vidiet nadsenie.je to strata casu bavit sa s niekym,kto len vytiahne par pouciek (nic viac,akoby ich to nebavilo)
prestala som chodiť na niektoré akcie a do niektorých podnikov kvôli tomu, že si ani nebolo kde sadnúť a keď bolo, necítila som sa fajn lebo všade okolo bola banda kokotov.
Oblecenie. Dva - tri roky dozadu som zacala nosit svetre po otcovi, ked bol este mlady a starkine svetre zo sekaca a polovica mesta na mna pozerala ako na choru.. A teraz si chodia holky po meste v znackovych maxi svetroch ako nic. Je to uz take ine, ale vzdy si poviem ze ja nosim oblecenie, ktore vonia rodinou a nekupujem 20 eurove svetre z h&m, ktore nosim iba preto, lebo ich nosia vsetci. Joj.
Viem asi zhruba, čo myslíš, napr. pri filmoch to mám tak - veľa nových filmov pozerám s x-ročným odstupom, lebo čím väčší ošiaľ okolo toho je, tým väčšmi ma to odrádza
Ked som si ako 10 ročný prepichol ucho, bol som jediný chalan na skole s náušnicou, zo začiatku učitelia p*covali, hlavne tréner... Potom to utíchlo a zasranci si začali prepichovať usi, som si povedal j*bem na to a po dvoch rokoch som ju dal prec..
ja skor robim vsetko co uz je zastarale, seriem na trendy. Nebavi ma sa prisposobovat stale niecomu novemu, hlavne ak to nema trvacnost.
Ja som neprestal preto, ze je nieco cool, skor, ze som stratil zaujem, lebo ma to nenaplnalo stastim, ludia mi preto skor nadavali, ze by som mal prestat, robit nieco in. No ja do tohro sveta nepatrim, absolutne nemam rad mnohych ludi s tym ako chcu druhych menit podla seba.
@melancholik lebo ked nieco zacne byt in, tak je to uz komercia furt to zo vsade pocujes stale omielat a lezie ti to na nervy.
To mas ako s internetom ked som bol maly chodili na internet len vysokoskolski vzdelani ludia, bohatsi ludia a podnikatelia ktori si to molhli dovolit, pamatam si ze okolo roku 1997 bol internet naozaj zaujimave miesto kde sa dalo dozvediet vela novych veci, vsetci boli tolerenani k aleternativnym nazorom. Dnes je internet uz len stoka lebo ho ma kazdy, aj stary dedko z krcmy 5 cenovej skupiny aj 12 rocne decko, aj nezamestanny luzer ktory si sem chodi liecit komplexy ma doma internet a potom to tak dopada ze je internet plny primitivizmu a idiocie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
no nič
len preto že je dačo in ma niečo čo ma baví , baviť neprestane
Akoze wtf? Grow a brain, people. Ked ma nieco bavi tak ma to proste bavi.
Do pice ja uz neviem ci ma vacsina osadenstva birdzu 6 rokov alebo co.
Toto sme si robili na zakladke "toto mam ja rada, ty to mat rada nemozes!"
A potom - no... Ja proste mám od asi 13 rokov blízko k ezoterike - ouija, tarotové karty, numerológia, astrológia a som to raz ukázala jednej už ex-kamoške a ona proste úplne sa z toho pojašila a všetko si začala nakupovať tmavé a pentagramy nosiť a veštiť a založila si instagram kde sa bolá witch a takéto psycho, úplne mi to znechutila, čo je aj dosť škoda, lebo ma to bavilo a dovolím si tvrdiť že mi to aj išlo veľmi dobre.
este jak som ukazala mojmu ex svet anime a strasne mu z toho prejebalo a u mna to proste bola zivotna vasen a stale to mam rada, ale uplne ma to nadsenie preslo ked ma s tym vo dne v noci otravoval. kamaratku som zacala pred sto rokmi ucit fotit a bola s tym tiez hrozne otravna a trapna a stal sa z nej hipster s polaroidom a mne z toho zacalo byt nanic. celkovo ked niekomu nieco "odhalim" tak sa mi to vacsinou znechuti.
ellie goulding, years & years a vela dalsich spevakov/skupin som mala hrozne rada pred velkym boomom, neznasam ked zacne byt niekto hrozne komercny a uz ako to zacina viem, ze mu to navzdy dojebe tvorbu.
inak to je v pohode otazka tak nebudte prijebani
aha a este lolkova komunita stoji za totalne hovno odkedy sa tam najebala cela planeta a vsetci navstevnici disneylandu a myslia si jak su popici gameri a slova ako NOOB ti zacnu pouzivat v beznej konverzacii akoze wtf?
akoze, mam to na haku ale nemam porozumenie a sympatie pre opice, ktore to robia preto, ze je to moderne a zaroven pre ludi, ktori maju potrebu otravovat ma so svojimi bullshitmi.
ale su aj ine veci, ktore som mal rad pred boomom a akonahle som to zacal vidavat castejsie a ludom z toho jebalo, ako hovori kolegyna z @20 , ciastocne sa mi to znepacilo.
ale je plno veci, ktore mam rad a nepoznam nikoho z okolia/nanajvys 1-2, ktori pre to maju rovnaky zapal.
nakoniec si asi kúpim botas 66
Ja som neprestal preto, ze je nieco cool, skor, ze som stratil zaujem, lebo ma to nenaplnalo stastim, ludia mi preto skor nadavali, ze by som mal prestat, robit nieco in. No ja do tohro sveta nepatrim, absolutne nemam rad mnohych ludi s tym ako chcu druhych menit podla seba.
To mas ako s internetom ked som bol maly chodili na internet len vysokoskolski vzdelani ludia, bohatsi ludia a podnikatelia ktori si to molhli dovolit, pamatam si ze okolo roku 1997 bol internet naozaj zaujimave miesto kde sa dalo dozvediet vela novych veci, vsetci boli tolerenani k aleternativnym nazorom. Dnes je internet uz len stoka lebo ho ma kazdy, aj stary dedko z krcmy 5 cenovej skupiny aj 12 rocne decko, aj nezamestanny luzer ktory si sem chodi liecit komplexy ma doma internet a potom to tak dopada ze je internet plny primitivizmu a idiocie.