naša fenka napr. rotrhala podlahu na chodbe (3 diery s dvadsaťcentimetrovým priemerom , doškriabala stenu pred dverami, poškodila žalúzie na balkonových dverách.. radosť ju mať
minule sa vykakal na koberec,ale uz je dospely. ale jeho by radsej roztrhalo akoby to mal pustit vnutri,ale chudak taku hnacku mal,ze nemohol to udrzat
odmalicka bol stale len vonku, takze nemal toho moc co povyvadzat/ponicit..len kvetinky, zahradku a tak bezne, nejake to oblecenie , casti tela.. len stale trucoval ze nechcel chodit von, som ho musela na rukach nosit cez cestu, a teraz blazon by ma tahal iba
Nemám sem čo k veci napísať, ospravedlňujem sa za odveci komentár, ale musím povedať, že formulovanie otázky ma veľmi príjemne rozcítilo a musela som sa uškrnuť, ďakujem!
keby iba ako šteniatko ale na jeden zážitok nezabudnem keď sa náš pes dostal nejako dovnútra, podarilo sa mu nejako otvoriť dvere od dvora a ako som prechádzala tuším obývačkou vyletel na mňa spoza skrine
nič také zaujímavé, len klasika - potrhané a zničené veci, všetko čo ešte predtým nevidel a bolo to v prenosnej veľkosti (ako napr. pár starých ponožiek určených do odpadu) musel zobrať, odniesť a nikomu ich nechcel dať.. okrem toho stále miluje utekanie z domu všetkými možnými spôsobmi, či už sa pretlačí cez hlavnú bránu, keď niekto vchádza/vychádza alebo utečie zadnou bránou, prípadne sa podhrabe k susedom, ktorí sú z neho úplne nadšení..
Prekusla kábel od internetu, roztrhala X kobercov, rozkusla modrú fixku a mala od nej celé labky, stiahla myš od PC a takmer ju zjedla (stále však funguje), okúsala stenu, roztrhala gauč...
Rozhrýzol mi tú najkrajšiu čelenku, akú som kedy mala/ videla/ viem si predstaviť...nejaké gumičky tiež, hlavne tie slušivé aaaaa ešte záclonu roztrhal babke.
fuuha toho je tolko a este stale robi zle aj ked ma skoro 4 roky a neznasa cudzich ludi ani nic ziadne zviera , hmyz proste vsetko by najradsej vyzabijal ale inak k nam sa sprava ako najmilsi psik na svete aj ked obcas (skoro kazdy den) nam skace az na hlavu
@granier to si snad len prerobil pribeh z anglicka kde pes dokusal batola k smrti a ked nie tak prepac
stále je šteňa...ale tak,nezabudol si označkovať môj koberec izbe (dokonca dvakrát) keď sme ho priniesli von, skryl sa v kríkoch a odmietal ísť odtiaľ preč, rozhrýzol všetko čo mu prišlo do cesty...
..a ešte si spomínam... že kedysi keď sme strážili psa (šteňa mojich starých rodičov) a bola búrka, skryl sa do vreca s pracím práškom...
sviňa malá, bola ledva väčšia ako polka chleba a utekala za rotvajlerom denno denne som ju naháňala 200 metrov kradla ponožky, ale rýchlo sa to odučila ešte bežné vycikávanie na chodbu, koberce a tak ináč slušný pes
Môj pes strašne miloval káble, čiže kábel od internetu bol asi 2x, za vlasť padlo milión slúchadiel a káble od výmyslu sveta nepočítam do toho doškriabanú stenu a sklo na balkónových dverách. A teraz mi môj krpec chýba (
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Prekusla kábel od internetu, roztrhala X kobercov, rozkusla modrú fixku a mala od nej celé labky, stiahla myš od PC a takmer ju zjedla (stále však funguje), okúsala stenu, roztrhala gauč...
@granier to si snad len prerobil pribeh z anglicka kde pes dokusal batola k smrti a ked nie tak prepac
A York nám pokusal takmer všetko ! Všetko ochutnal, hlavne berňákov chvost DD
..a ešte si spomínam... že kedysi keď sme strážili psa (šteňa mojich starých rodičov) a bola búrka, skryl sa do vreca s pracím práškom...
rozbil foťák... mám pokračovať?