Ked si sadnem na bike,naberam rýchlost a idem len tak po trati (downhill) a potom uplne maličkosti ked sa niekto usmieva,ked počujem v rádiu moju oblubenu pesničku,ked prídem domov bez 5-tky ,ked možem ist vonku,ked vidím večer hviezdy,ked možem objať kamarátku a tak podobne
@purpledrug666 hm, je to ťažké, ale dá sa to aspoň obmedziť. Povieš si "tá má to, iná hento, ten bol tam, ten má tú.....ale ja kašlem na nich! " ...a musíš sa naozaj hneď na tú vec aj vykašľať a vymazať ju z pamäti
@purpledrug666 ale byť vo všetkom slabšia ako ostatní okolo teba a zároveň nepracovať na sebe, ťa nikdy nemôže priviesť ku šťastiu. dovedie ťa to možno ak, tak k závisti. Potom zostáva riešením už len obklopiť sa ľuďmi, ktorí sú na tom ako ty alebo horšie a tých ostatných si nevšímať.
@stage však to , že ja som na sebe pracovala a mala som nádej, že super, som v niečom fakt dobrá a potom došiel nejaký génius a zas som nemala náladu...a o tom, že ako dobre vyzerajú ostatní radšej ani nehovorím
fúúúú, vo všeobecnosti je to veľa vecí čo ma robí šťastnou, napríklad keď vidím, že práca ktorú som robila má výsledok; keď som s osobami, ktoré mám veľmi rada a záleží mi na nich; keď viem, že sú šťastné aj tieto osoby; keď vidím usmiate deti, zvieratá, ľudí; úspechy, na ktorých mi záleží; keď mi niekto povie, že som tvrdohlavá a ja si aj tak urobím podľa seba a dopadne to dobre; .... a všetky tie nádherné chvíle s milovanou osobou...
a či som momentálne šťastná? teraz, v tejto sekunde- som, veľmi. aj napriek všetkému zlému, čo sa v najbližších hodinách udialo.
štastnou ma robí moja rodina kamaráti a ludi na ktorých mi záleži ale hocikedy aj maličkosti...ale hlavne pekne chvile na ktoré mám nezabudnutelné spomienky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a či som momentálne šťastná? teraz, v tejto sekunde- som, veľmi. aj napriek všetkému zlému, čo sa v najbližších hodinách udialo.