@Hetfield ju jebnem kladivom !!! a bude hore piou dymiť
To zas bude vyzerať ta praženica , to zas bude vyzerať,surové to budem žrať , jebem jej boha závidela že ju budem žrať ,nehač mi to jak psovi ty kurwa špinavá
@66janica6 a @Hetfield odrána kríky strihám v piči som nikoho si nevšímam a ona ti začne domna jebať !!! Komu tykáš? komu tykáš? jebnem volaco potebe ! ty harfa harfatá . herodes vyjebaný ,kurwa kupledajská pojebaná čo ma v bite vši ...mravci mravci chodia tadeto hore ? chodia mravci? chot jej povedat chod jje povedať lebo ju zabijem. Pozrisa ona odomna ušla,najebaného kokota neha v papuči sameho. Ideš somnou napivo a ty mi ujdeš? eaach eaacch ACHAB!! ty kurwááááá JA necem nič ja som notoricky alkoholik ! NECEM nič pojeb ma....
A to je asi tak všetko čo som cel ....a ešte štetku kde mááááám? ja budem maluvať!
@V3nty a bude ti do mna jebat...misko misko misko ty stary blazon..ty ma blaznis? no kokot stary? komu tam varis na tom sporaku? tha nhiikhoomhuu etela!! nha cho jhe? a co si chory na rozum? poviem ze neni doma ale stale jebe co si videla? sak mi dvere ostali v ruke..lebo odjebem ten pant a mozme ist materi do pici ...nie na teba sa budem divat to mam televizor..ciernobiely
@Hetfield nebuchaj sak neni doma ...neni doma? sak bude doma...boha lebo zajebem plyn...pojdem za vodnarom..normalne idem teraz na postu a zavolam 158 policajtov mestskych...boha 10 dne nejem a ona mi da pletenku...zerem pletenku..suchu..co robim VPP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
To zas bude vyzerať ta praženica , to zas bude vyzerať,surové to budem žrať , jebem jej boha závidela že ju budem žrať ,nehač mi to jak psovi ty kurwa špinavá
@8
@14
mňa nič
A to je asi tak všetko čo som cel ....a ešte štetku kde mááááám? ja budem maluvať!
@66janica6 no toto je banda vyjebaná , zralloci vyjebany! jebem orechy! jeden tam bou? a tend ruhí tam čo robiu ?
Ach jebém ja vášho boha Čo už vy se mnu robíte...
(k téme - väčšinou nič)
@hetfield
@66janica6
ešte aj toho Miška mi rozpučila hintá bzdocha pandravská orangutánska...negramotná zebra!