..len tak som sa zamýšľala,ako je to so mnou,čo ma najviac dokáže vytočiť a zistila som že je to moja mamka a všeobecne je to neschopnosť niektorých ľudí. máte niečo,čo váš pravidelne nasiera? ako zvládate svoj hnev, necháte mu voľný priebeh, či ho ovláda
waa ked je niekto totáálne brzdný..ako chápete..že mu nedochádza niečo úplne jednoduchééé.. potom nevychovanci, čo grgaju plujú atdd.. a ked ma niekdo presviedča o niečom, čo nie je pravda..
mno thak mna mna pravidelne nasiera moj brat...ale uz som si na to celkom zvykla...ale co je este horsie je lucas14...ten ked sa snazi byt vtipny tha konec srandy...potom ho cela trieda ,,zdrbe,, a su naneho este tyzden nasraty...
pekne slovo,ze nasiera no mna riadne vytaača naš F.A.R.A.R!!! a to,že mi oco hovori ze mam chodit do kostola a on sam tam ide len na vanoce(aj to len nekedy)..no a este ma vela veci dokaze nastvat..ale nechcem sa zas rozculovat klud..bud pokojná a vyrovnaná..pokojná a vrovnanaa.. neriešte..
pravidelne ma stve mama, ona sa ma snazi totiz pretvorit podla svojej predstavy comu sa vsak branim dalej ludia ktori mi chcu rozkazovat-to neznesiem,uz len z principu ze by som sa mala niekomu podriadit ( ) tak ten ´´prikaz´´ nesplnim... a vytacaju ma naivni ludia... a v poslednej dobe ma najviac serie moja byvala najlepsia kamaratka... a ano som vybusna,az prilis... no a vacsinou nechavam svojmu hnevu volny priebeh ale ked ej to potrebne tak sa viem ovladnut
moje dve spoluziacky,kazdemu sa vtiraju do riťi,a dnes ma jak srali,..mame volnu hodinu a nechceme aby dosiel ziadny ucitel a boli sme sami,a oni začnu davať trapne pesnicky a spievať smáť sa jak kobyly,a potom začnu vriskať ze ticho a hučia len oni.. a este neznasam ked mi niekto skáče do rečí..
@13 aj ty ma tymi chybami vytacas xD ako raz za cas fajn nepoviem.. stane sa .. ale pokazde koly s i a nervy s i .. kks sak uz ti to hovorim asi 100000x a ty furt a dokola.. kks-.- iritujes ma...
čo ja viem? ja som dosť kľudný človek, ale celkom dosť ma vytáča, keď profesori sa správajú voči námtak, akoby sme boli len také prdy, čo ešte v živote nič nedosiahli a snažia as to čo najviac dať najavo. a ešte keď si domýšľajú skutočnosti bez toho, aby vedeli všetko. ale keď ide o výbušnosť, až agresivitu, tak to som úplný pacifista bo ja kým sa vytočím tak, že po niekom vyletím, tak to už je ozaj extrém. najčastejšie sa to darí len bratovi, takže keď odhliadneme to, že sme sa mlátili s bratom asi mesiac dozadu, tak som sa s nikým nebil od konca ôsmeho ročníka teda ešte raz v prvom ročnmíku na strednej som chytil spolužiaka pod krk a jebol prá razy o stenu, bo už si moc dovoľoval
no jo, ešte ma dokáže vytočiť, ale to ma ozaj strašne vytáča, keď si chcem kuknúť nástenku a je komplet celá zaspamovaná od dvoch užívateľov! ty kokso, jak to ma vytáča, to snáď ani nieje pravda! vypisujú si tam nové a nové stavy každých 5 minút a futr sú totálne o riti a opakujú sa! keby to neboli inak ozaj fajn ľudia, asi by som si spravil voodoo bábiky tých dvoch a bodal do nich špendlíkom
@16n ástenku a je komplet celá zaspamovaná od dvoch užívateľov! ty kokso, jak to ma vytáča, to snáď ani nieje pravda! vypisujú si tam nové a nové stavy každých 5 minút a futr sú totálne o riti a opakujú sa!
preco mam ten pocit ze narazas na taku ze darklady666 a takeho ze feerinko ? ?!!
@31 prosím ťa, však podľa ip adresy sa dá zistiť tvoje meno a celá adresa, takže ilúzie o anonymite už dávno na internete nemám a jak to, že tam máš 140 ľudí? ja len nejakých 72... a aj to si takmer s nikým z nich nepíšem
ja som neskutocne vybusna...myslim že neiekdy až prehnane...ale uplne najväčšie nervy okrem skoly dsotavam z mojej babky....to už su zvycajne normalne aj slzy od vytocenia.....ona je proste neuvertielna...a dari sa jej to neskutocne casto
@32 to je dvovod preco som invisible a par ,,vyvolenych" (asi 30 -.- ) mam vo visible liste.. ale taktiez niektorych v invisi ale to lem taki cudaci z taborov ..
@34 čím ťa tak desne dokáže vytočiť babka? nj, ešte som zabudol na dôchodcov v ranných spojoch.a to jak sa musia drbať do autobusu ako prvý, keď ešte ľudia vystyupujú, lebo ja neviem čo alebo keď je plný autobus a predierajú sa k voľnému sedadlu. to tiež zbožňujem
@38 ale na patrónke chvala bohu celá tá geriatria vystupuje, takže odvtedys a to dá akomyslíš, že ráno 83 v dúbravke je nejaká iná? tam ma tý dôchodcovia štvú najviac!
mna vytacaju stari rodicia otec a to ked je niekto neschopny alebo si mysli ze klamem a co sa tyka toho ovladania niekedy sa dokazem ovladnut niekedy nie
@39 preco sa dochodcovia grupuju na patronke? minule som tam cakal na bus a vsade sami dochodcovia a depresivna atmosfera. uz som len cakal, kedy ma dobiju barlickami
no toto je dost tazke, ma dokazu rozculit blbe otazky alebo ked niekto splieta dve na tri. Cize pouziva take slvoa ako internat a to myslis internet a toto mi robi otec a neskutocne pri tom zurim
ja som dost mierumilovny clovek....no snazim sa byt, cize len tak sa nedam vytocit, bo potom robim veci , ktore lutujem...cize sa snazim vzdy kludne dychat.....
...ale ako bolo povedane...asi drzost...a este ked vyskakuje nejaky ziak 6.rocnika a nizsie....
Ja mam zas nervy na cestach kd niekto ide jak nema atd. Dalej ma seru ludia co si zo mna robia rit, nemyslim srandy (sak to je v pohode) ale to ze niektori ludia si robia srandy z vaznych veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
no jo, ešte ma dokáže vytočiť, ale to ma ozaj strašne vytáča, keď si chcem kuknúť nástenku a je komplet celá zaspamovaná od dvoch užívateľov! ty kokso, jak to ma vytáča, to snáď ani nieje pravda! vypisujú si tam nové a nové stavy každých 5 minút a futr sú totálne o riti a opakujú sa! keby to neboli inak ozaj fajn ľudia, asi by som si spravil voodoo bábiky tých dvoch a bodal do nich špendlíkom
preco mam ten pocit ze narazas na taku ze darklady666 a takeho ze feerinko ? ?!!
ale ňé, ty vieš že teba lúbim..
Ak niekto nechce pripustit,ze sa myli a priznat chybu...
A už keď som fest vytočená... snažím sa krotiť, ale niekedy to proste nejde a potom som prekvapená sama zo seba. Ale to sa stáva naozaj málokedy...
no vyjadrim sa k teme...
ja som neskutocne vybusna...myslim že neiekdy až prehnane...ale uplne najväčšie nervy okrem skoly dsotavam z mojej babky....to už su zvycajne normalne aj slzy od vytocenia.....ona je proste neuvertielna...a dari sa jej to neskutocne casto
NENAVIDIM CESTU DO SKOLY V 21TKE KED SMRDI JAK CINTORIN
...ale ako bolo povedane...asi drzost...a este ked vyskakuje nejaky ziak 6.rocnika a nizsie....