Čo vás zaujíma ohľadom Turecka, aké destinácie máte radi?
Ahojte, milovníci dovoleniek
chcela by som sa spýtať, ak máte radi Turecko a chodievate tam na dovolenky, aké máte radi miesta, destinácie, o čom sa radi dozvedáte v súvislosti s Tureckom
Neviem, mňa veľmi Turecko nezaujíma, ale bol som s rodičmi aj sestrou asi pred 7 rokmi v Istanbule a prišlo mi to šialené a obrovské. Akože aby mesto malo 15 miliónov obyvateľov? Veď celé Slovensko nemá toľko.
Určite odporúčam navštíviť miestne trhy, ale nepamätám si už vôbec kde sme boli mi. Akurát mi v pamäti ostal bosporský most, veža Gelato (viem, že sa volá galata, ale ja som sa rozhodol ju volať gelato) a hlavne modrá mešita, ta bola fakt krásna.
A čo sa mi nepáčilo boli chlapi. Turci sú dosť creepy, furt zazerali na moju mamu aj sestru a sestru chcel dokonca jeden pán na trhu aj vymeniť za tovar. Ako žena, by som sa tam asi necítil dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Určite odporúčam navštíviť miestne trhy, ale nepamätám si už vôbec kde sme boli mi. Akurát mi v pamäti ostal bosporský most, veža Gelato (viem, že sa volá galata, ale ja som sa rozhodol ju volať gelato) a hlavne modrá mešita, ta bola fakt krásna.
» ochutnejturecko.cz/recept-na-domac...
a vždy je perfektný