uplne naj je odbehnut si do Wieliczky do solnej bane.. fakt to stoji za to.. je to kusok
potom gestapacke muzeum mam este vryte do pamate dost..
mesto ako take je velmi pekne, oplati sa vidiet, aj ten ich hrad co je v meste, Barbakan..
potom urcite jedlo. je tam vela narodnosti a su tam mega restiky (mexicke, zidovske, balkanske, ukrajinske, kuchyne blizkeho vychodu...)
a celkovo muzei je tam vela.. ak mas rad moderne umenie, tak je tam aj polske muzeum 19 storocia.. je tam vela toho co vidiet... aa maju tam vela remeselnych piv a pivovarov
Wieliczka je najlepšia vec, čo tam možeš vidieť. A inak tie veci, čo spomína @1. Ak sa zastaviť niekam na jedlo, tak jedine v Kazimierzi, sú tam lepšie reštaurácie ako v centre. A je tam úžasná židovská reštaurácia.
A továreň Oskara Schindlera, tam som síce nebola, ale má to veľmi dobré recenzie.
inak poliacik (moj dobry polsky kamos) hejtuje krakow a hovori ze worclaw je daleko krajsi.. ale tam som nebol.. tak nvm.. ale mne sa krakow mega pacil.. jedine co bol hnus, v zimnom obdobi je tam strasny smog.. ludia kuria tuhym palivom a niektori aj plastovymi flasami
V Krakowe som bola na svetových dňoch mládeže v 2016 a velmi sa mi tam páčilo, aj keď som bola hlavne potme ale krásne historické mesto, oplati sa vidiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
potom gestapacke muzeum mam este vryte do pamate dost..
mesto ako take je velmi pekne, oplati sa vidiet, aj ten ich hrad co je v meste, Barbakan..
potom urcite jedlo. je tam vela narodnosti a su tam mega restiky (mexicke, zidovske, balkanske, ukrajinske, kuchyne blizkeho vychodu...)
a celkovo muzei je tam vela.. ak mas rad moderne umenie, tak je tam aj polske muzeum 19 storocia.. je tam vela toho co vidiet... aa maju tam vela remeselnych piv a pivovarov
» www.google.com/search?biw=1680...
A továreň Oskara Schindlera, tam som síce nebola, ale má to veľmi dobré recenzie.