podla toho ako sa na to pozriem. ale zaujimavejsi je ten obrazok, kde vidis tociacu sa zenu a podla toho, na ktoru stranu sa ti toci, tak taku hemisferu viac pouzivas
Ja som tam videla obe. Ale najprv ma napadla zena. Mozno som ovplivnena prilisnou zainteresovanostou do kreslenia aktov v skole, hoci tam take ukazkove tvary nase modely urcite nemaju .
@kikushenka@30 Ja si myslim, ze to kazdy po case uvidi i do lavej, i do pravej strany... Je to LEN vec koncentracie. No iste to ma nieco do seba, ze to, co vidis prve, je hlavne atp.. Avsak si nemyslim, ze vyuzivam viac pravu hemisferu . Praveze mam v niektorych veciach riadenych UDAJNE tou dost velky problem. (* napr. tie city, pohlad na veci ako celky a fantaziu - hoci uz sa mi to ciastocne dari doucat sa.)
PS: K tomu tienu: Ty si sa nechala pekne lahko nachytat . Ved to je samozrejme, ze zrkadlovy obraz clovek vzdy vidi naopak . Len som bola zvedava, co mi napises.
@kikushenka aha, ďakujem. tie otázky sa síce od polovice opakujú, ale vyšlo mi to presne tak, ako sa aj točí tá dievčina... som trochu sklamaná, ale možno som zle odpovedala, keď som si nebola istá
no najprv zenu...lebo ten vrch vyzera ako chrbat, nie je to oddelene
a k tej zene...viem sa na to pozriet tak ze to vyzera ako keby sa len hojdala s vystretou nohou sprava dolava, netoci sa. len by si musela zazracne zakazdym prehodit nohu
@natalka174 To fakt? Mna to napadlo tak nejak sucasne. Ved ked sa pozries dolu vpravo - uplne podrazky . Hoci pri sustredeni sa na stred je to zamerne fotene sposobom, ze Ti to pride ako priehlbinka na chrbate a prechod k vrchnej casti zadku.
@flussica no ale ved tak je to spravene blbo...tie čierne pasiky kebyže su to topanky tak by to nemohlo ist až tak dole...a tie päty su vyretušovane alebo čo takže mi to tak vobec nepripada..
@kikushenka podľa mňa to je len optická ilúzia keď sa pozeráš na tú strednú nohu na členok tak ona sa neotáča len kmitá a podľa toho ako si tu rotáciu uvedomíš tak sa ti to ostatné pohybuje do jednej alebo druhej strany.
@james144 je jasne, e ked sa na to dlhsie pozeras, tak si vies uvedomit aj tu druhu stranu toho obrazku. ale v tom momente, ked to prvykrat uvidis... tak to inak je aj taka traposska reklama ze: vidite mladu zenu na obrazku? no a tam ked sa pozrem, taka ko keby som ju 1sek videla, mozno aj menej a potom vidim uz len staru... je to cudne :/
Na prvom obrázku som najprv videla ženu a potom aj päty. A tá točiaca ženská, nech robím čo robím, sa stále točí v smere hodinových ručičiek a neviem ju prinútiť aby sa točila opačne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
podla toho ako sa na to pozriem. ale zaujimavejsi je ten obrazok, kde vidis tociacu sa zenu a podla toho, na ktoru stranu sa ti toci, tak taku hemisferu viac pouzivas
* logika
* racionalita
* analytický prístup k veciam
* človek sa na veci pozerá po častiach
* je dobrý v matematike a v iných vedách
* človek je praktický
* vie, uvedomuje si veci
* chápe realitu, žije v reálnom svete
No a ak sa točí v smere hodinových ručičiek dominantná je pravá hemisféra, ktorej atribútmi sú:
* človek viac cíti
* pozerá sa na veci ako celky
* chápe podstatu systémov
* vyjadruje sa v symboloch
* je zameraný na filozofiu a náboženstvo
* cíti, že robí správne veci
* jeho konanie je často nepredvídateľné
* abstraktné myslenie, rád fantazíruje
* je zameraný na prítomnosť a budúcnosť
@flussica I dont know. ked sa do niecoho nevyznam, tak nebudem hovorit
PS: K tomu tienu: Ty si sa nechala pekne lahko nachytat . Ved to je samozrejme, ze zrkadlovy obraz clovek vzdy vidi naopak . Len som bola zvedava, co mi napises.
overit si to mozete potom tu: » www.psychotest.sk/index.php?test=...
ale možno si myslel päty?
to predtym tam nedavaj
tam dole mas ze: overit si to mozete vyplnenim tohto testu
@10 v smere
a k tej zene...viem sa na to pozriet tak ze to vyzera ako keby sa len hojdala s vystretou nohou sprava dolava, netoci sa. len by si musela zazracne zakazdym prehodit nohu
a k tomu obrázku hore..najprv som videla ženskú a ptom päty
a tie vlastnosti na man sedia