z jednej strany do telocvične jednej školy, z druhej na takú nechutnú nedostavanú budovu, čo má minimálne 15 rokov a chodia tam feťáci.. nemám sa čím chváliť
najprv som videla na hl. cestu a dalej bol park a hradby ...a videla som az do mesta..a z druhej strany som videla dvor a cinzaky..a teraz v new byte vidim akurat tak do okna jednemu symposovi
zo svojej izby a zo spalne buriny nasich susediek,hniezdo(nad nasimi oknami je balkon a tam je take hniezdo,kere ma neskutocne sere kazde rano ptm parkovisko smetaky a barak oproti
a z kuchyne a obyvacky ihrisko,barak oproti pieskoviská a skolku
ja vidím parkovisko...strom na ktoromjje kopa spodného prádla...pod stromom grcanicu v tkorej je kukurica...asirped týždnom večer som pozorovala ako tam nejaký chlapík dávi...
potom pár domekov, autobus, cestu, hodiny a smetiaky
Z jednej strany, Dunaj, ostrov Sihoť, Rakúsko, kopce, polia, les (úplne úžastný výhľad a každý čo k nám príde ho obdivuje ) A z druhej strany vidám škôlu, ihrisko, cestu a zopár panelákov
Male deti ako sa hraju v piesku a panelak v pozadi z prveho okna.Z druheho stojacu spinavu skodovku a nejaky ford a cesta v pozadi..a z kuchyne vidiim krcmu..
hlawnú cestu, parkowisko, weľkú plochu na ktorej sú práwe hlúpe kolotoče=/... ďalej rieku... paneláky... mmm..a zo zadu..sídlisko.... dwe školy ....a ďaľšie paneláky
Keďže som z dediny a nie priamo z TT z okna mám výhlad každé ráno na krásny východ slnka a potom vidím všetkým susedom do záhrady, no keď sa pozriem na opačnú stranu, vidím za humnami atómovú elektráreň ako si tam krásne dymí. No keď "buchne" Slováci a Česi si vraj vymenia hymny Slováci budú spievať : "Kde domov múj" a Česi: " Nad Tatrou sa blýska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
» www.birdz.sk/webka/sasi2680/...
» www.birdz.sk/webka/sasi2680/...
a z kuchyne a obyvacky ihrisko,barak oproti pieskoviská a skolku
fotené a upravené na panorámu mnou
» www.birdz.sk/webka/petika/fo...
» www.birdz.sk/webka/petika/fo...
potom pár domekov, autobus, cestu, hodiny a smetiaky
z jedného...
a z druhého....
taky detail:
z mojho okna je to podstatne horsie:
[/IMG]
celkom v pohode výhľad ... Do ´centra´ Sásovej
a druhe okno => dvor, druhe vchodove dvere, hojdacka(cez leto) mini travnik s kvetmi, a obe garaze...poprida auta na dvore