co som citala na nete vela baba pisalo ze z toho dost pribrali a ze zo zaciatku mali acsto spinenie a tak..ja to zacnem brat az ked mi pridu anjblizsie kramy...a co amm robit ak dostanem kramy az v prostriedku bielych tabletie a budem ich mat aj ked uz bude rad na hnede tabletky?
...a co amm robit ak dostanem kramy az v prostriedku bielych tabletie a budem ich mat aj ked uz bude rad na hnede tabletky? lebo tam bolo pisane ze kramy mozem dostat az na tretiu alebo stvrtu tabletku bielu
@tweety11 predtym som mala 40...ale ak budem priberat dalej tak to vysadim...pretoze mam s toho strasne sucho pokozku po celkom tele, a padaju mi velmi vlasy...
tak dufam ze ja velmi nepriberiem pretoze som ja som vzdy boal taka abculka a v osmej triede sa mi to konecne podarilo horko-tazko schudnut teraz amm 49kg a tato moja vaha aj s postavou sa mi paci
nato som as tesila..aj doktorka mi povedala ez budem mat...a vzdy mas kramy pocas tych bielych atbletiek ze??este sa ti enstalo ze by si dostala neskor a potom tam uz neboli biele tabletky?
Možno prvý mesiac ti bude blbo, príp. 2 mesiace ale potom by si malo telo zvyknúť, ak nie treba vybrať inú..
Chloe neberiem, ale tak aj na moju sa koľko toho popísalo a mne (našťastie) nespôsobila nič. Hoc, zväčšila sa mi chuť do jedla, ale v mojom prípade to vôbec, ale že vôbec neprekáža...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Možno prvý mesiac ti bude blbo, príp. 2 mesiace ale potom by si malo telo zvyknúť, ak nie treba vybrať inú..
Chloe neberiem, ale tak aj na moju sa koľko toho popísalo a mne (našťastie) nespôsobila nič. Hoc, zväčšila sa mi chuť do jedla, ale v mojom prípade to vôbec, ale že vôbec neprekáža...