je to expert cez drogy.... oblúbený výrok : "... a končí to tak že si mladí pichajú marihuanu do žíl..."
jeho názory by mohli byť fain...len on to nevie podať!! krista ako dobre zasmejeme sa ale šak ak by sme chceli rovnakého "poslanca" stačí vojsť do nejakej krčmy zobrať prvého tlstého agresívneho alkoholika a bude sa rovnako reprezentovať...
ale všetci poslanci sú drbnutý,.... Slota je ktomu aspoň vtipný... preto vždy keď ho vidím sa mi úsmev rozleje po tvári
mám ho rada, je to kamoš môjho otecka, minule bol u nás na chalupe v Tatrách a veru sranda bola, fajn týpek, boli sme spolu na hríboch. síce trochu zaujatý proti maďarom a cigánom a tak ďalej, ale vie byť aj dobrý, verte mi, ovečky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Myslim ze toto hovori za vsetko.....Galakticky lup
jeho názory by mohli byť fain...len on to nevie podať!! krista ako dobre zasmejeme sa ale šak ak by sme chceli rovnakého "poslanca" stačí vojsť do nejakej krčmy zobrať prvého tlstého agresívneho alkoholika a bude sa rovnako reprezentovať...
ale všetci poslanci sú drbnutý,.... Slota je ktomu aspoň vtipný... preto vždy keď ho vidím sa mi úsmev rozleje po tvári
bez neho by Žilina vypadala ako LuníkIX........čo tam dokázal Harman, nič!.veľké hovno....