@peshing363 mas pravdu sex je sex a nenahradi ho nic..
takisto ako dobre jedlo nic nenahradi..
takisto ako nadherny vyhlad z vrchu nejakeho kopca po namahavom vystupe nic nenahradi
takisto ako pocit s naramne tazkej skusky a dni plnych driny ucenia nic nenahradi
takisto ako ked sa po dlhom case stretnes s clovekom ktoreho mas velmi rad
takisto ako ked sa kazde rano zobudis a zistis aky je krasny den..
to su pocity ci veci ktore nic nahradit nedokaze.. a co je lepsie ako sex.. vsetko a nic
ak by bol sex to naj na svete, tak lutujem vsetkych ludi.. uzivat si zivot len tym, ze by clovek chcel sex.. prepacte, ale radsej nechcem byt civilizovany..
uzivat si ho chcem kopou inych veci a zazivanim inych castokrat i krajsich zazitkov ako takychto vyrazne sebeckych..
len tolko som chcel..
btw: z tych co stale pisete o sexe.. zazil uz niekto z vas naozaj krasny pocit.. alebo ten orgazmus je pre vas to jedine krasne ???
@johnysheek suhlasim ze mysliet len na sex je absolutne plytvanie casu pretoze ke kopec krasnych veci co sa daju robit a nie len nahanat ludi aby s vami vliezli do postele
lepsie nez sex je dostat supervykonny komp ktory ma 4jadrovy procak kazde jadro 3.ghz k tomu 2x Ati Saphire Raedeon 4870 1GB spojene crossfireom 16GB RAM zvukovka podporujuca 5.1 repraky k nej samozrejme 5.1 repraky monitor minimalne 44" chladenie vodou/dusikom kam sa sex hrabe na hranie 24 hodin denne 7 dni v tyzdni : D a mozes hrat aj pred rodicmi/kamaratmi : D
ma napadol vtip v suvislosti s prispevkom od @veryhappyhippo
ide si IT-čkar po priehrade a zrazu vidi zabu.
Zaba: prosim prosim pobozkaj ma a zmenim sa na krasnu zenu.
IT-čkar prekvapene pozera na zabu a strci si ju do vrecka.
Zaba (z vrecka): heeej prosim prosim pobozkaj ma,zmenim sa na krasnu zenu a dam ti!
IT-čkar ju vyberie z vrecka,pozrie na nu,ale zase ju tam strci naspät.
Zaba (zufalo): prosim prosim pobozkaj ma,zmenim sa na krasnu zenu,dam ti a budeme cely zivot stastni!
IT-čkar ju vyberie z vrecka a takto jej hovori: Mna zeny nezaujimaju,ale toto,hovoriaca zaba...!!!
@26 eeste ze som cital vsetky prispevky aby som nenapisal to co uz niekto predomnou.. a si ma s tym predbehol jj cista pravda ..niet co dodat
..ste asi este nevideli sekvenator DNA v praxi
a cumet na veci co zo seba vypluva fractal generator je tiez riadny pocit ... pripadne vidiet zvuk a pocut farby... to je tiez nenahraditelne
od sexu je plno vela veci lepšich, od milovania malo .. teda pre mna-možno tak akurat nejaky adrenalinovy šport.. aa čo sa tyka tych euforickych pocitov, tak snad len tvrde drogy, alee to len predpokladam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
@sandy114 nenechaj sa dlho nukat dostanes prestrek posvy raz za cas treba preplachnut
no co je lepsie? Neviem sex? aaa sex? a sex! zatial som nic lepsie neobjavil
Niektore veci sa tomu priblizuju, ale dobremu sexu sa nic nevyrovna
takisto ako dobre jedlo nic nenahradi..
takisto ako nadherny vyhlad z vrchu nejakeho kopca po namahavom vystupe nic nenahradi
takisto ako pocit s naramne tazkej skusky a dni plnych driny ucenia nic nenahradi
takisto ako ked sa po dlhom case stretnes s clovekom ktoreho mas velmi rad
takisto ako ked sa kazde rano zobudis a zistis aky je krasny den..
to su pocity ci veci ktore nic nahradit nedokaze.. a co je lepsie ako sex.. vsetko a nic
ak by bol sex to naj na svete, tak lutujem vsetkych ludi.. uzivat si zivot len tym, ze by clovek chcel sex.. prepacte, ale radsej nechcem byt civilizovany..
uzivat si ho chcem kopou inych veci a zazivanim inych castokrat i krajsich zazitkov ako takychto vyrazne sebeckych..
len tolko som chcel..
btw: z tych co stale pisete o sexe.. zazil uz niekto z vas naozaj krasny pocit.. alebo ten orgazmus je pre vas to jedine krasne ???
asi moj lukinko
a potom mi vravte vtipy o informatikoch )
ide si IT-čkar po priehrade a zrazu vidi zabu.
Zaba: prosim prosim pobozkaj ma a zmenim sa na krasnu zenu.
IT-čkar prekvapene pozera na zabu a strci si ju do vrecka.
Zaba (z vrecka): heeej prosim prosim pobozkaj ma,zmenim sa na krasnu zenu a dam ti!
IT-čkar ju vyberie z vrecka,pozrie na nu,ale zase ju tam strci naspät.
Zaba (zufalo): prosim prosim pobozkaj ma,zmenim sa na krasnu zenu,dam ti a budeme cely zivot stastni!
IT-čkar ju vyberie z vrecka a takto jej hovori: Mna zeny nezaujimaju,ale toto,hovoriaca zaba...!!!
..ste asi este nevideli sekvenator DNA v praxi
a cumet na veci co zo seba vypluva fractal generator je tiez riadny pocit ... pripadne vidiet zvuk a pocut farby... to je tiez nenahraditelne