Sú aj veci, čo sa nedajú, ale je to individuálne- niektorí hovoria,že odpustili aj vrahovi, ktorý im zabil blízkeho, tak každý má tie hraice asi inak posunuté.
Každý odpustí to, čo uzná za vhodné. Ja neodpustím neveru (akúkoľvek), vraždu blízkych, keď niekto ublíži mojim blízkym (hoc aj slovne), ked niekto zradí moju dôveru a také veci.
Pre mňa je to v podstate všetko na svete. Som idealista a nepáči sa mi tento svet. veľa vecí neviem odpustiť, ale možno je to tým, že najskôr musí človek odpustiť se, a až neskôr môže skúšať druhým.
Veľa záleží od toho, komu by som mal daný skutok odpustiť, od návodov, mojej výchovy, prostredia...
Tak odpustenie je niekedy veľmi dlhá, kľukatá a strastiplná cesta. Asi by som v sekunde nedokázala odpustiť vrahovi, ktorý zabil osobu, ktorú som milovala. Odpustenie je v prvom rade dôležité pre moje dobro, moju dušu a myseľ a po čase by som musela raz odpustiť aj tomu vrahovi, aby som sa od toho mohla oslobodiť a žiť v pokoji, lebo to je nad všetko zlato sveta.
ja vždy odpustím všetko, lebo aj tak by som tým robila zle iba sebe, keby som neodpustila, toho človeka by sa to reálne nijako nedotýkalo....možno by som mu ešte pred tým išla urobiť niečo zlé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a k teme - to je samozrejme individualne... osobne nedopustim nikdy jednemu cloveku, ktorý može za smrt mojej mamy... a neodpustam neveru...
Pre mňa je to v podstate všetko na svete. Som idealista a nepáči sa mi tento svet. veľa vecí neviem odpustiť, ale možno je to tým, že najskôr musí človek odpustiť se, a až neskôr môže skúšať druhým.
Veľa záleží od toho, komu by som mal daný skutok odpustiť, od návodov, mojej výchovy, prostredia...