Keď máte takú blbú náladu, alebo ste smutní, tak akú hudbu si pustíte/počúvate? Pomalú a smutnú alebo nejakú na rozveselenie(.. aby ste zabudli na to, čo Vás trápi)??
pomalu , a , smutnu .. ale neska som veeeeeelice prepelice v dobrej nalade takze aj tak mam pustenu taku hudbu =D len vtedy ju vnimam inak =D takze mi nepokzate naladu aj ked mna uz neska nic nerozhodi
ako kedy ked sa chcem dat dole, tak smutnu, ked sa chcem dat dokopy (ked mi az tak zle nie je - ked je velmi zle, tak sa neda dat dokopy), tak si pustim daco vesele od Zony A - napriklad Možno
Bud HIM (ked nechcem ani byt vesely) alebo Jamiroquai alebooo Muse aleboo Coldplay, U2....a ked som moc smutny rozveseli ma aj tak vzdy najlepsie Kalmah
nikdy nie som dlho smutný, a keď si myslím, že mám dôvod byť smutný, tak si pustím smutné pesničky... keď na to zabudnem tak is pustím hocijaké pesničky a keď si náhodou raz spomeniem, že by som mal byť smutný, tak hudbu vypnem a porozmýšľam, prečo ... a následne znovu smutný nie som a zapnem si hocjakú hudbu
@21 to je na zlepšenie nálady keď mi je blbo a keď som smutný záleží od akej udalosti, niekedy pomalú niekedy nič a niekedy niečo na povzbudenie napr. tiež toto...
podla toho kvôli čomu som smutná...keď to je kvôli niekomu tak si pustím niečo pomalé, keď som naštvaná tak agresívne a keď sa chcem dostať z tej hnusnej nálady tak si pustím drum alebo trance a prejde to
@sonuska8 hm, co ja viem...tie, co spominas, su take ...proste v pohode, ale vyslovene na rozveselenie pre mna urcite nie su a cigansky problem je chulostivy song, k nemu sa ani samotna Zona velmi nehlasi uz
ked mam zlu naladu tak vecsinou gnus n roses, neviem preco ale k nim sa vzdy vratim prave vtedy
alebo popripade este neico spomienkove, co mi pripomina nejaku situaciu, vecsinou mi to spomienkkove pomoze vyrevat sa a naopak gunsovia mi tak trochu dodaju motivaciu ist dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
alebo
najčastejšie asi Placebo (!) alebo Karpinu
alebo popripade este neico spomienkove, co mi pripomina nejaku situaciu, vecsinou mi to spomienkkove pomoze vyrevat sa a naopak gunsovia mi tak trochu dodaju motivaciu ist dalej
asi tolko...
a
keď mi je na planý kkt , rada sa skopem ešte hlbšie ako na dno a potom sa cez týždeň vláčim ako troska.
toto pomože vždy
Síce, ke´d som smutná tak počúvať veselú pesničku je pre mňa tiež trýznenie.
moje oblubene
pubertslatinocelny presne tak, aj mne Zona A vylepší náladu. Hlavne Možno