podla mna to nie je mytus...clovek nevie vysvetlit vsetko co existuje aj vo vesmire..clovek je v podstate hlupy tvor ...podla mna stale vieme len miminum
ja neviem co si mam mysliet .. ale viem ze ked moj otec mal uraz a este len sanitka u nas bola tak babke sa prisnil mrtvy dedkko a vraj jej vnukol myslienku ze moja mamka ju bude potrebovat a tak pribehla k nam domov
S ich existenciou pocita moja osobna teoria kolobehu zivota , takze verim. Okrem toho o roznych cudnostiach, co sa stali mne alebo v rodine by som mohol rozpravat cely den.
verim tomu ale zatial som videla akurat tak z nicoho nic padla stolicka ked sme vyvolavali krvavu mary ale to tam vazne nikto nebol a nikto do stola nedrgol a normalne ta stolicka padla
verim, ze duchovia, ci duse mrtvych existuju a ze su medzi nami..osobnu skusenost nemam a keby sa mi nejaka osobna skusenost s duchom alebo nejakou nadprirodzenou bytostou prihodi, predpokladam, ze moje srdce by vyhlasilo kolaps
vzdy ked som sam doma mam pocit ze nieosm sam doma napr som si kupil kocura a co sa stalo no idem idem po takej dlhsej chodbe a mam zas ten blby pocit a idem do kuchyne a zrazu moj kocur co isiel bez zastavenia za mnou sa zrazu zastavil opatrne sa obzrel dozadu azacal sprintovat okzamite prec a dakde zaliezol ( fakt divne) nwm ci sa mi nieco paranormalne stalo alebo iba nahoda ale raz som len tak sedel v obivacke (zasa sam doma) a ze reku idem na pc a jak vstanem zrazu sa zapla telka a ja ze daco zblblo a vipnem ju pokracujem v ceste a co sa nestane zasa sa zapne telkaa a mne trochu uz doslo co to moze bit a sprintoval som prec racej no a posledna prihoda najstraditelnejsia sa mi stala asi pred 4 dnami a v ten den zomrela jedna mamina kamoska co bolo smutne jako veriaci som sa za nu pomodlil a isiel som sapat a v noci som sa zobudil na nieco ako kebi cezomna niekdo presiel ( bol to fakt zaujimavy pocit ) a otvorim oci a vedla mna lezi biela siuleta tela pozrela sa na mna usmiala sa a ako kebi odletela ....... z mojich skusenosti verim na duchov
Duchovia alebo duše určite nieje len mýtus. Pred rokom keď mi zomreli starý rodičia som si v ich spálny urobila detskú izbu.Myslela som si že sa nič nebude diať že určite neexistuje posmrtný život duchovia alebo proste niečo .... Ale ako náhle som si ľahla do postele a zavrela oči cítila som že moja starká je somnou že ma drží za ruku aklebo mi dá bozk na čelo ako mi to robila každý večer než zomrela.Ja neviem či je to len pocit alebo či skutočnosť že tam naozaj sú a ochraňujú ma ale je to dobrý pocit mať vždy niekoho pri sebe ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
len raz ma v noci daco silno chytilo za pleco a nic tam nebolo -.- to som skoro zomrela od strachu