@fxx dikes aj ked neviem odkial mas ze ja z majlom najllepsi to ze "ja" neviem ale budem sa snazit
btw POZOR! teraz tu bude poriadok djkenny nie ze nespi =D nie ze je tu stale aj cez den ale novinka djkenny uz aj v kupelni straazi birdz
@Fxx inak preco je to takto a nie takto ? lebo toto je dost dvolezite pre birdz
Ostatné témy: Co vy na novych adminov?
a preco nie
Birdz a jeho svet: Co vy na novych adminov?
@tomas inak nie ze kvoli mojej reklame coz by to aj bola ale aj keby som tam nebol tak ja by som to chcel aby mi prisla ts-ka od redakcie ze novy admini su :.... dufajme ze nam pomozu zlepsit birdz lebo vecsinou ked spravim temu a niekdo ma predbehne tak som ani nevedel nazaciatku kto je admin a tak by si kazdy nasiel svojho a tomu vzdy napisal co potrebuje lebo by si ho nasiel cez tsku aj ked uz je to pisane dole (rolf)
@ 27 @ denisska preco by som mal nieco kazit @ 21 @ fxx nedal si predmena @ cize sa im to neukaze iba keby vsetko citali si to vsimnu @ 30 @ rowdy vizsie mas uvedene video z vyberom
Prihlásilo sa 26 Birdzákov z toho 16 chlapcov a 10 dievčat. Každý sa mohol prihlásiť, súťaž bola otvorená pre každého. Z 26 uchádzačov sme vybrali týchto 6.
Vybraní admini budú kontaktovaní a prejdu skúšobným obdobím adminovania to znamená, že si ich trošku preveríme (ich vystupovanie a správanie sa voči ostatným užívateľom, prístup, aktivita, atď).
nemam nic proti novym adminom je to v pohode aj ti ludia mi pridu ok.. ale momentalne ma nahnevalo to ze nejaky chalan zalozil anketu ze ci su tu nejake single holky z nitry atd.. a my sme si tam troska robili srandu pod tou anketou, bola som zvedava jak sa to bude dalej vyvijat a zrazu ta anketa bola zmazana.. okej, taka anketa realny vyznam asi nema , chlapec si to mal napisat do zoznamovadla.. ale ked sa mi to este viackrat stane (a to verte ze sa stalo, clovek sa chce trocha zabavit, porypat si a ono to takto dopadne ) tak asi do fora chodit prestanem ,lebo to zacne byt strasne NUDNE a prilis SERIOZNE.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
tykks uplne super suuu @djkenny @kosmikove @petronellka @0majlo0 @freedomko @xperiax
najlepsi su majlo a djkenny
btw POZOR! teraz tu bude poriadok djkenny nie ze nespi =D nie ze je tu stale aj cez den ale novinka djkenny uz aj v kupelni straazi birdz
@10 aj ja som sa to len teraz dozvedel
vsetci su mi sympaticky a vsetky su mi velmi zname nicky tak preto som rad
Ostatné témy: Co vy na novych adminov?
a preco nie
Birdz a jeho svet: Co vy na novych adminov?
tykks ozaj ja som este nikdy nevyberal kategoriu
tu su vybrany novy admini
» tv.birdz.sk/telka/redakcia/...
@ 21 @ fxx nedal si predmena @ cize sa im to neukaze iba keby vsetko citali si to vsimnu
@ 30 @ rowdy vizsie mas uvedene video z vyberom
@0majlo0 je podľa mňa najlepší výber... som zvedavý, ako sa ujmú funkcie ostatní
a uz sa ardsej nevyjadrujem :
Vybraní admini budú kontaktovaní a prejdu skúšobným obdobím adminovania to znamená, že si ich trošku preveríme (ich vystupovanie a správanie sa voči ostatným užívateľom, prístup, aktivita, atď).
tak to som zvedavy, ako to pojde
To mi pripadá srandovné, že sa tam hlásil napr. @matus33 , ale vyšlo to nejak takto ...