boze ako nehnevaj sa ale kam ten svet speje mas 14 rokov takze logicky mi pride na um odpoved ano vyzeras ale kedze si zalozila toto forum tak nie myslim ze nie
no,podla mna a smiesna pica vyzeras,podla toho co som nahliadol do fotoalbumov,nic na tebe nie je "velke" ani "zaujimave"(okrem temy do fora) a prirodzene pritazlive.. .
isla som pozret blizsie n atvoju fotku ze ci vyzeras ako panna a co nevidim, ty si si do webky napisala telefonne cislo..no neviem ci vyzeras ako panna ale sukromie ti asi nevonia
neviem ci vyzeras ako panna panenstvo z tvare nevycitas ale spytaj sa ci vyzeras ako prizemne a exibicionisticke dieta hrajuce sa na strasne zvodnu pseudobabiku ... a odpoviem ... ano vyzeras
@0 ja mam väcse kozy jak ty ...inac odveci diskusia ....to ze si tam nahadzes fotky v plavkach neznamena nic ....mozno si mozno ne ....zalezi od toho jak ti to pali v hlave ked si to stihla uz v 14 tak asi moc nepali ...
stavím sa že si sa niekde na diskotéke kurvila roztrhla piču a teraz sa bojíš že to zistí mama?! zasmiala by som sa ale to je vlastne na plač....sorry že nadávam ale inak to nejde
uz skor som si vsimla tvoju jednu diskusiu - uz neviem o com...ale bola fest trapna...ako aj tato.dievca , ak sa nespamatas , budes trapna do konca zivota a to dufam nechces...uz sa spamatj , vsetci si tu myslime , ze si jak tago a iq hupacieho kona...cau
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Áno,vyzeráš ako p..
inak súhlas s @10
ale nevyzeras podla mna, podla fotiek ako KUR...VAzne
Ak myslis panna
- ako znamenie, nieviem to urcit podla fotografie
- ako sex. status, nie nevyzeras ako panna, vyzeras jak nieco ine, ale panna to nie je
- ako morska panna, ani to nie, nedokazem najst ziadne supiny ani chvostovu plutvu
Spytaj sa mamky ci vyzeras ako panna. Myslim, ze ti da jasnu odpoved.
inak TUNYYYYYYYYYYYYY ty už si doma?
prosím ťa, objasni nám ako podľa teba vyzerá panna?
dpc, to čo je toto?tvoja otázka mala skôr byť "vyzerám ako niekto kto má IQ v kladných hodnotách?"potom by bola odpoveď NIE
pome sa teraz vsetky pýtať či vyzeráme ako panny
vyzeráš jak tela akurat
...