laska... ak chlap vie ako na zenu a nedovoli si od nej skakat pohlave, ale ide na nu s rozumom. je to o psychologii. vela ludi bohuzial nievie ako vztahy funguju ako sa spravat k zene a potom im to dlho nevydrzi. vztahy su o manipulovani, zena musi mat neustale pocit neistoty.
u mňa je to láska... je to smutné, ale aj napriek tomu, že s kamoškami som si rozumela a bola s nimi zábava, ale odkedy som spoznala mojho priateľa tak odvtedy sa do nás miešali a robili intrigy aby sme sa rozišli, ale nepodarilo sa im to... aspoň som spoznala ich prave tváre
určite láska. Neverim už na priatelstvo akosi. Ked som bol dieťa (dajme tomu základna škola) mal som určitých kamaratov. Na strednej škole som mal nových a s tými starými sme sa prestali stretavat.
No a teraz ked uz som 3 roky po strednej škole tak sa nestýkame ani s tými zo strednej (len velmi malo), kazdy si zije svoj zivot a kamaratov mam uplne nových..
vela kamaratstiev skoncilo akonahle si ta osoba našla priatela/priatelku..tak isto vela kamosov mi odislo do zahranicia pracovat a dalsi to este planuju...
Zivot je zvlastny..vsetko dobre a pekne az prilis rychlo konči a ostavaju len spomienky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a nie takym sposobom, ze mam kamaratov a skusam, s ktorym to vyjde, ale ze s partnerom by sme sa najprv mali spoznat na psychickej urovni.
+ (u mňa láska dokáže vzniknúť jedine z priateľstva)
No a teraz ked uz som 3 roky po strednej škole tak sa nestýkame ani s tými zo strednej (len velmi malo), kazdy si zije svoj zivot a kamaratov mam uplne nových..
vela kamaratstiev skoncilo akonahle si ta osoba našla priatela/priatelku..tak isto vela kamosov mi odislo do zahranicia pracovat a dalsi to este planuju...
Zivot je zvlastny..vsetko dobre a pekne az prilis rychlo konči a ostavaju len spomienky..
lebo ja neviem, či to bola celý život láska,
alebo priateľstvo, ktoré voľajako vykvitlo do lásky.
ej bisťu takéto hlavolamy!