nic... fuj odpor.... toto zeru iba tie tluste kurvy z USA hlavne a potom su sory na odsavanie tuku a vsetci su obezni... takisto tieto jedla neobsahuju ani jeden jediny vitamin a nase telo vitaminy jednoducho potreuje.... vysledok? ludia su tlusti a casto chori ... cvize pravidelnou konzumaciou tychto nezdavych mastnych jedal si skodime by som povedal rovnako ako ked pijeme alebo fajcime..
@Dhampir pijem, fajcim, mam rad vsetky tieto jedla..podla tvojich teorii by som teda mal byt uz pod zemou alebo byt aspon poriadne obezny...takze, si si isty ze tvoja teoria je spravna?
@Dhampir nie to nie, mozno dvakrat za tyzden, uznavam, ze jest take jedla kazdy den je privela a k zdraviu to nevedie, ale raz za cas to neuskodi a potesi, nebudem jest cely zivot zeleninu ako zajac, pretoze zijem raz a tak zijem hedonisticky viac menej
@sheily Ono to všetko závisí od rôznych faktorov, napríklad koľko má človek pohybu, či je muž alebo žena, aký má rýchly metabolizmus a podobne. Ale je fakt, že takéto jedlo ma oveľa viac kalorií a obsahuje rôzne prísady, napríklad stabilizátory chuti, farbivá, ktoré nie sú práve najzdravšie.
A preto to určite nie je zdravé jesť neustále, ale samozrejme, že ked sa takéto jedlá jedia len občas, nič strašné sa nestane.
A to isté platí napríklad aj pre sladkosti a podobne
@D170 ja viem..vlastne viem o vyzive viac nez dost inac by som nezrala kazde rano ovocie, ovsene a kukuricne kase, len jedno zahustene jedlo+zelenina ci uz na obed alebo veceru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@15 ovsené vločky -- mmmm
A preto to určite nie je zdravé jesť neustále, ale samozrejme, že ked sa takéto jedlá jedia len občas, nič strašné sa nestane.
A to isté platí napríklad aj pre sladkosti a podobne