to smetiarske auto je totálna blbosť, veď načo už len bude 18ročnému chalanovi hračkárske autíčko? alebo to len ja uprednostňujem praktické darčeky pred rôznymi somarinkami?
ja som drahému kúpila krásnu košeľu, dokonca som sa trafila úplne presne s veľkosťou, priateľ si ju okamžite zamiloval, má ju už skoro rok a nedá na ňu dopustiť.
takže toto bol môj najvydarenejší darček...
ale pokiaľ má tvoj chalan napr. viac športový štýl, tak napríklad nejaké pekné značkové triko, mikinu, čo ja viem...možností je veľa...ale auto či knihu by som iste nevybrala.
Niečo, čo má rád a čím vieš, že ho potešíš.. alebo si urob malý úletík a daj nečo šalené
@krutafunebracka to je stare.. take penisove papucky ma aj jedna baba, co ma na lyziarskom volala Eidam.. (Adam).. sice som mato.. ale to uz mala volaco v sebe.. a ked som mal cudne stavy.. (neriesit) .. predstavte si, co s tymi papucami robili :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Daj mu urobiť nafukovaciu Anču s tvojou fotkou na xichte.
@1 je dobreee
Labyrint mam doma,uzasna kniha. ^_^
@3 Labyrint som chcela pre to, že už bol závyslí na hrobke a vraj je to podobné...
ja som drahému kúpila krásnu košeľu, dokonca som sa trafila úplne presne s veľkosťou, priateľ si ju okamžite zamiloval, má ju už skoro rok a nedá na ňu dopustiť.
takže toto bol môj najvydarenejší darček...
ale pokiaľ má tvoj chalan napr. viac športový štýl, tak napríklad nejaké pekné značkové triko, mikinu, čo ja viem...možností je veľa...ale auto či knihu by som iste nevybrala.
@krutafunebracka to je stare.. take penisove papucky ma aj jedna baba, co ma na lyziarskom volala Eidam.. (Adam).. sice som mato.. ale to uz mala volaco v sebe.. a ked som mal cudne stavy.. (neriesit) .. predstavte si, co s tymi papucami robili :S