Pre povzbudenie: Poznám babu, ktorá si dala piercing od normálnej profesionálnej ženskej čo to robí, a celý pupok jej začal hnisať a potom sa jej to zapálilo. Mňam takže veselo do toho
Ked ta to potesi, tak keby som si mal vybrat medzi dvoma holkami, piercing by bolo asi to posledne, co by som si vsimal Takze pokial to robis kvoli tomu, ze sa chces pacit, tak ser na to.
vim ze to nieje pearcing ale ja mam nausnicu od profesionalnej tej co to robi a vobec mi to nehnisalo ale moja spoluziacka si dal pearcing do jazyka a hnusne to mala zapalene tak newahaj a .....
usko rozhodne! a neboli to aj ja to mam. prepichovanie neboli skoro vobec to je v pohode /moja oblubena prihoda je ze javiac ma ten den bolelo ked som sa cestou od piercera zjebala na lade/ a ptm sa to da prezit /neda sa s tym spat obliekat cesat umyvat si vlasy alebo nieco podobne ak si nedas pozor ale ak si das bude dobre. s bruskom mysli nato ze raz mozes aj pribrat a na uchu nepriberies nikdy je to vyhodne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A čo jej do toho pičujete?Ona chce keď vám sa to nepáči tak to nemusíte teraz hneď okomentovať