Nakladanie (ak sa hmotnosť tých nákladov dostáva do príliš vysokého pomeru k tvojej vlastnej váhe) alebo kopanie (záleží od toho, do akého terénu máš kopať).
ak chceš robiť na stavbe vyskúšaš si všetko, najprv kopanie jamy, potom nosenie vreciek cementu k miešačke, hádzanie do miešačky...furikovanie atď ja som robil 3 roky na jednom dome, najťažia robota je už za nami
to sa neda tak jednoznacne povedat ide aj o pracovne podmienky atď. ja by som s toho skor vybral najlahsiu robotu a to je urcite to polievanie prechadzas sa a drzis hadicu
@torpedo08 Asi len to, že ľudia čo robia VPP majú minimálne vzdelanie a sú väčšinou sociálne zaostalý, poprípade trpia vrodeným kreténizmom a inými duševnými chorobami, nevidel som ešte normálneho duplom mladého človeka čo by niečo také robil ani nie za minimálnu mzdu ...
@austin1991 by si sa cudoval ... aj ludia co maju VS su bezdomovci a robia VPP a niektore s tych moznosti podla mna ani nepatria do VPP napr. "Nakladanie/nosenie (ťažkých) vecí" alebo to "Kálanie dreva/zakladanie ohňa" (no tie moznosti su trochu divne ale mas svoj nazor ja ti ho neberiem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@austin1991 co je na tom zahanbujuce akoze ?
možnosti "polievanie" a "kopanie jamy" ...so close