Dpc to je tazke, zaroven mi vadia aj bieli heterosexualni muzi a to, ze nezatvarame ludi, co ma urazia. Vlastne nie, vadia mi heterosexuali vseobecne bez ohladu na farbu a pohlavie a ludi co so mnou nesuhlasia navrhujem rovno vrazdit.
@2 ja neviem, internety sa dnes asi usiluju o to, aby som dostala mrtvicu alebo nieco. Dpc to co je. Toto bolo strasne zabitych 5 minut mojho zivota. Dakujem. A podla jej logiky je rasisticka veda ako taka. Teda, nie logiky. Podla toho systemu uvazovania ktory pouziva. Mam silny pocit, ze jej mozog operuje systemom generatora nahodneho bullshitu. Whoah, toto budem este dlho spracovavat.
@3 tu sa ktosi prebudza do sjw reality far left celkom otvorene hlasa ze veda vo vseobecnosti, a najma biologia a genetika su rasisticke vyplody belosskeho patriarchatu ktore treba uplne vyhladit ak ma prist radikalna transformacia spolocnosti v podobne bezpodmienecnej equity. Nepouzivaju logiku, lebo logika sama je rasisticka.
Ak sa chces dogrcat, najdem ti kopec zdrojov kde toto far left ideologicki extremisti hlasaju. Uplne bezne na univerzitach vo vsetkych moznych odboroch tzv. critical theory.
To len aby si ludia z liberalnej strany spektra uvedomili kam sa az moze dostat ich ideologia ked ju do ruk vezmu naruseni jedinci s velkym vpyvom a kazdy kto ich skritizuje je cancelnuty, vycenzurovany a oznaceny za rasistu, bigota atd. Je uz potom len na vas aby ste a od far left canceru dostatocne distancovali.
@wewo ako je vlastne mozne, ze ma hento zoskupenie degenerovanych lebeni nejaku legitimnu moc? ved na svete existuje mnoho ekvivalentne kretenskych spolkov a vsetky z nich aspon polopricetni ludia vysmeju a poslu do pice. tak preco sa to nezrobi aj s tymito? kto ich berie vazne a kde beru moc urobit cokolvek?
@notmehofejk pretoze ovladli akademicku podu a vyprdnu kazdy rok tisice takychto brainwashnutych nihilistickych deciek ktore potom dostavaju pozicie na HR, v mediach atd. Tento proces sa zacal davno a do tohto bodu to dospievalo pomaly. Vies ako uvaris zabu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Inak akym sposobom je matematika sexisticka?
Ak sa chces dogrcat, najdem ti kopec zdrojov kde toto far left ideologicki extremisti hlasaju. Uplne bezne na univerzitach vo vsetkych moznych odboroch tzv. critical theory.
To len aby si ludia z liberalnej strany spektra uvedomili kam sa az moze dostat ich ideologia ked ju do ruk vezmu naruseni jedinci s velkym vpyvom a kazdy kto ich skritizuje je cancelnuty, vycenzurovany a oznaceny za rasistu, bigota atd. Je uz potom len na vas aby ste a od far left canceru dostatocne distancovali.