v živej pameti mám ked mi volala maminho manzela sestra na silvestra mala sa jej narodiť neter, čiže moja segra, tak ma upominala že nech to z oslavou až tak nepreženem a keby aj niečo tak som mala dôvod a že rano si mám dať dobrú teplú slepačú polievočku, výbornú na opicu
a este pred pitim zjesť čiernu čokoládu....znesieš viac
tak ked vies ze budes vela pit tak sa poriadne vyspi a zjedz tolko masneho a tucneho jedlo kolko vladzes , pohlti to alkohol a viac vydrzis vypit ...
no a ked sa uz riadne opijes tak si daj rano ibalgin a bud sa chod poriadne prevetrat , prejst alebo zabehat alebo naopak sa snaz zaspat ... vela pi aby si vyplavila z tela toxiny a kedze ked pijes stracas dolezite minerály a vitamíny a preto ta vlastne boli hlava tak by si ich mala telu dako vratit ...
najviac nenavidim ked si lahnem spat a toci sa so mnou cela izba
@sanduleak vies ale ja mam taky problém,že ja sa ožierem aj z mála Ja si dám 2 krát 2 deci vína a už som ožratá...alebo minule mi stačilo 5 pív,čo nie je veľa
suchy chleba, krajček, slepačia polievka, a kyška nazaver. potom už len mineralka vždy ked sa bude dať. Prevencia: vraj si stači povedať vojdi a neublíž.. a potom všetko sadne jak ma.
furt nieco ine. niekedy nazrat sa mastneho, inokedy dva dni nejem len caj pijem a davam detox. niekedy ani necitim,ze som chlastala. ale pomarance vzdy pomozu. podla toho v jakom som stave. ale mne uz zle ani nebyva
ja z čistej vody často hodím ešte väčšiu tyku nad ránom ako keď prídem domov.. takže veľa mlieka, niečo kyslé, napr ryby v konzerve, no a mne ešte pomáha aj PEPSI.
kin sa klinom vybija ne? ...ale tak ete aj polifka, mliko, džus, zakysanka........alebo sa len proste poradne nasilu nazer bar coho co ti chutii disappointed:aj ked ti jest nechuti ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
daj si pohar vody, teda ak mas suchoty
dopln vitaminy
klin sa klinom vybija
a nabuduce miernejsie....
ja davam ozratym kamosom mineralku z tej sa vytickuju a uz je dobre
a este pred pitim zjesť čiernu čokoládu....znesieš viac
a šetko ostatne bolo už napísané
ale ked už musiš vytruiezvieť, tak voda+ med zabere na 100%
no a ked sa uz riadne opijes tak si daj rano ibalgin a bud sa chod poriadne prevetrat , prejst alebo zabehat alebo naopak sa snaz zaspat ... vela pi aby si vyplavila z tela toxiny a kedze ked pijes stracas dolezite minerály a vitamíny a preto ta vlastne boli hlava tak by si ich mala telu dako vratit ...
najviac nenavidim ked si lahnem spat a toci sa so mnou cela izba
Alebo tu je nejaký článok, možno to zaberá, skús:
» adam.cas.sk/clanky/7540/obj...