... žeby ho niečo na tebe zaujalo? Čokoľvek? ..., Ja síce nejaký chronický zlozvyk obzerania sa po dievčatách nemám ale keď už na to príde tak to má väčšinou svoj opodstatnený dôvod...
ja by som cele toto pozeranie zakazal. hoci sa to snazim vsemozne popriet, bojovat s tym a nespravat sa podla toho, faktom ostava, ze som jednoducho introvert. a kedze (asi) nevyzeram zle, sem-tam sa stane, ze po mne vo vlaku pokukuju pohladne dievcata. kedze su pohladne, i ja pokukujem po nich. potom sa pristihneme, ako na seba pozerame a bud to sa na seba usmejeme, alebo rychlo odvratime zrak. takto to ide celu cestu, az jeden z nas vystupi a ja sa nasledne nemam rad za moju neschopnost zacat konverzaciu, hoci signaly naznacuju, ze by bolo vhodne ju zacat. zbytocne mi to pokazi cely den. a to vsetko kvoli pozeraniu. pozeranie je zlo. a zivot je pes.
Prepánajána
Proste ho niečo zaujalo. Môže to mať milión dôvodov, od dobrých tenisiek, cez otrasné rifle, až po to, že smrdíš, alebo sa mu páčiš.
Ja sa tiež obzriem - a aj za ženami aj za mužmi. Väčšinou, keď sa mi na nich niečo páči (či už to je časť tela -alebo celé - alebo napríklad oblečenie), alebo keď ma niečo šokuje, nepáči sa mi, a fakt sa chcem presvedčiť, či som videla dobre Alebo keď cítim smrad a rozmýšľam, odkiaľ asi ide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Jasné??!
Ale niektorí sú výnimky!?
Čo asi??
A prezradíš mi aký??
Áno?
Obzerá sa keď ide do školy a ja ďaleko za ním!?!(ale to je zriedka)
Ak sa otočím, asi sa mi páči. Neotáčam sa...
A čím som sa mala pochváliť??O čo tebe ide??
Dokonči myšlienku......??
Proste ho niečo zaujalo. Môže to mať milión dôvodov, od dobrých tenisiek, cez otrasné rifle, až po to, že smrdíš, alebo sa mu páčiš.
Ja sa tiež obzriem - a aj za ženami aj za mužmi. Väčšinou, keď sa mi na nich niečo páči (či už to je časť tela -alebo celé - alebo napríklad oblečenie), alebo keď ma niečo šokuje, nepáči sa mi, a fakt sa chcem presvedčiť, či som videla dobre Alebo keď cítim smrad a rozmýšľam, odkiaľ asi ide