už tretí rok vediem tradíciu objavovania Európy stopovaním. a druhý rok vediem tradíciu couchsurfingu.
a inak zvyknem chodiť do práce, na kávičky, zahrabávať sa v antikvariátoch, len tak sa motať po meste, počúvať hudbu, zoznamovať sa s ľuďmi a veľmi veľa čítať.
začiatkom leta som dala v práci výpoveď (nie kvôli letu, ale kvôli šéfke) a povedala som si:"no aspoň si užijem to leto"... no ale ja som horšie leto ešte nemala, vkuse dážď a zima a len posledných pár dní je pekne a od pondelka má byť zase len dážď a cca 18°C... to čo je??
No nudím sa...ako každé prázdiny, von nechodím(nemám s kým) a tak sa odma nudím pri katastrofálne spomalenom nete Čo a teší je jedine že som bol v Štiavničke-dedine pri Ružomberku a tam som s bratrancom chodil na plaváreň a na Hrabov , do lesa a tak Takže jedine to sa mi cez tieto 2 mesiace ráta
Nuda...Najhoršia dovolenka v živote...A ešte raz nuda...A nervy...A nezvyknem robievať nič...Teraz prerábame tak jedine tak upratovať, a občas na brigádu...
šport, najmä bicykel, turistika, potom všelijaké koncerty, festivaly s priateľmi, letné kino, kúpaliská, jazerá, nákupné centrá, miestami brigáda, ...rodinné záležitosti, knihy, trochu umenia, internet, nuda, jedlo, spánok a tak podobne...klasika
@limetkajaja Ty si moj človek,ale ja nemam ani pekne spomienky,ani vylety,najdalej som som tieto prazdniny na chate ktora je 5km odo mna ,nikde inde,3/4 tychto prazdnin som seedel na hojdačke pred domom a hladel do blba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale inak-nenudím sa.
a inak zvyknem chodiť do práce, na kávičky, zahrabávať sa v antikvariátoch, len tak sa motať po meste, počúvať hudbu, zoznamovať sa s ľuďmi a veľmi veľa čítať.
inak sa nudím :/...tieto prazdniny by som hodnotila ako najnudnejšie,najhoršie..atď (aj keď mám zopár pekných výletov,spomienok..etc.)
a ehm čo robím ja? @16 plus chalan,dovolenka, opekačky