odmietam hlasovat pretoze jeden z hentych medvedov mi minule kreslil pizmom po obruse tepanom z mithrillu na clone od elektronoveho rozbocovaca siloveho defuzifikatora..takze moj hlas by bol neobjektivny ( mas moj hlas maco nebojsa nic )
@blacktears ok o tomto pokracujeme v TS ( Gloin IV. syn Gimliho II. mi ich nosi, by si neveril, kolko je este pod nami dwarven treasures !!! ) [ slight_smile:
@n0win0u coze? tak to ho vazne musi doviest do tych bosian aby som sa pokochal tolkou krasou. a zmenim ho za nejakeho glochovho (glumovho neviem aky preklad si cital) pribuzneho, pocul som, ze maju dobru siet podpultoveho predaja
@blacktears ja tam bez broma ani nepojdem !!! jeho mithrill je najkrajsi, fakt.. smeagol a.k.a Da gollum ( gloch bol svk, ze ? cital som cz/svk/en ) ma fakt dobre matro na sklade, len dostat sa k nemu byva problem, je dost paranoidny, vacsinu stuffu riesi cez MC Faramira a ten sa na tom obohacuje, takze nemas 100% z trejdu.. ale ja mam kontakt na Gloina, a to je fakt neco !!!
@n0win0u bez broma tam nepojde nikto, takze @hajzelbaba ked pridem do bosian, tak musis doviest broma za nami (mnou a nowinom) aby sme sa pokochali jeho mithrillom. (ano gloch bol svk no v tomto som ja za dobre s faramirom, lebo mu dovazam dlhe listy aj so suskami a este aj vinilove platne, takze si neuctuje ziadnu prirazku. no ja som este nejak neprisiel na chut tym trpaslikom, neber to ako nejake rasisticke citenie, ale nemam rad ked sa mi stale pozeraju na vajcia a drzia tu sekeru v ruke
@blacktears ja hentym phaanom z gondoru na chut neprijdem nikdy, jeden sa otoci chrbtom k svojim bratom a zradi celu crew, druhy zomrie pri prestrelke na minas tirithe.. nic moc gangstas ( aj ked vieme, ze emsi faramir to prezil ako 50cent, aj tak.. ).. mno unho to ja nemam s prirazkou, ale rovno horsi matros..takze tak
mno niektori su dost divni, musim uznat.. ale gloin je jednoducho dealer na spravnom mieste a vyske ! na to vezmi athelas !
@n0win0u tak ked mas horsi matros, tak nie si zadobre s jeho crew, musis im nieco ponuknut na oplatku a nie len stale pytat a pytat. to vies, keby si doniesol emsi Femu tolko dlhych listov so suskami kolko ja, tak by tiez ponukal len to prvotriedne
ale zase take potycky su normalne v tychto gangsta grupach, zober si len DJ Cézara a jeho familiu na cele s Brutusom
tak ma s nim musis zoznamit a ak mi da dobry matros tak mu zaplatim zlatym galadrielinymi vlasmi aby nezavidel gimlimu
@blacktears ja som mu nosil "grow-naradie" od Elrond McBonga a napriek tomu mi daval sice prvotriedny matro, ale nie top stuff ako nosi gloin..
akoze teraz sa tak rehocem na tom cezarovi.. toto som s kamosom spisal na gympli, ked sme robili imatrikulacie triede, kde bol aj jeden strasny wigga ( rozumej white nigga ) :
tak takto, ak zaplatis vlasmi od samotnej galadriel a k tomu chlp z celebornovho obocia, tak budes vidiet, aky stedry a spravny trpaslik je gloin !!!
@n0win0u tak asi McBongo Elrond nemal to naradie da best ako si si myslel, predsa len je to elf a mozno ta chcel oje*at tym, ze ti predal nieco horsie za vyssi peniaz
tak to s tym cezarom nema chybu
no chlpy z celebornovho obocia su este podpultovejsi matros ako samotny mitrhill. nebude mu stacit vytrhnuty zub Gandalafa da White biač?
btw. nezda sa ti, ze sme posunuli toto forum doinych rozmerov?
@blacktears toto keby elrond vidi, tak mas na krku tych jeho lesnych papluhov !!! nikto nepochybuje o elendilovom meci !!! nikdy ! ja som tiez half-elf tak bacha ( pozri sa na ten avatar, jasne valnorske crty )
som rad, ze sa paci.. ja sa este teraz smejem, ako nas mohla napadnut ta veta, ze sudna pitva potvrdila, ze hiphop je pre svet potrebny xD ( ale tak pisali sme to po par ( 8 ) pivach.. )
celeborn je celeborn, aj ked o ganjalfov zub by som zaujem mal minimalne ja, a elrond by si tiez urcite rad ujizdel na niecom takomto...
@n0win0u zasa sa tu neohradzaj tymi vasimi elfskymi recami, aj tak za to vy mozete, ze tam na vychode svieti to cervene oko, vy ste mu najskor pomohli ukut tie prstene, tak sa tu netvar teraz ako neviniatko, hej?
mne ta vasa elfska zberba este nic dobre neponukla (az na tych par vlasov a lembasu
tak po primeranom mnozstve alkoholu sa najlepsie vymysalju taketo veci
tak ty si mi skoro ako rodiny, ale od elronda by som nieco za ten zub chcel, co mi moze ponuknut?
len, ze ci bude tomuto rozmeru rozumiet este niekto iny okrem nas dvoch a par hlboko vernych zastancov LOTR - a (napriklad @nihili
@blacktears nie-pravda ! tie prstene boli ukute pre nas, pre wankstas, ako nekonecny prisun cerveneho purpuru a metamfetaminov.. nemozem za to, ze sa nam to vymklo z kontroly ( este tuto flasu som povedal !!! )
8piv bolo ocividne primerane !
elrond ma fakt tech veci na grow, a taktiez take zasoby samovarnych pojazdnych piko-stanic..takze... !
@blacktears no tak ja som videla akurát tak film, aj to len tak zbežne... (ale za to minimálne jeden diel aj v nemčine! (ale vtedy som tomu okrem vety Mein Schatz veľmi nerozumela
@n0win0u vidis, priznavas, ze sa vam to vymklo z pod kontroly, takze je to vasa vina, nemali ste to velke cervene oko ponukat metafentaminmi, potom by nebolo take cervene a zle ako je teraz
tak ta samovarna stanica by sa mi zisla, tu by som vedel potom dobre predat, tak nabuduce ked sa s gandalfom zhulim tak mu vybijem zub a vymenim s elrondom
@blacktears ci je zle, to nevieme..stryco sauron este nepovedal jedine slovo, stale je prudko dofetovany...
ok dam vediet elrondovi..btw nemas zaujem o noc s arwen ? aragorn mi minule ponukal ( pamatas si aragorna, nie ? ten pimpin od dunedain-ov ) .. a teda.. hezke zbozicko !
@ronik16 nie je nic lepsie, ako (ne)konstruktivna kritika k hovnu !
@blacktears môžeš.. ale len za podmienky, že sa Carterovej opýtaš, prečo miesto toho, aby sa dala dokopy s O´Neillom tam trepala nejaké trápne žvásty ako vystrihnuté z amerického filmu
@blacktears myslím si, že to už asi nie... inak by v civile nenosil šatky a čiapky (som si spomenula, ako v jednom dieli už neviem prečo boli všetci doobliekaní ako hipisáci )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
jedine ze by bol niekto natolko blby aby obetoval na doskriabanie iny diamant
budem musiet zmenit dodavatela
mno niektori su dost divni, musim uznat.. ale gloin je jednoducho dealer na spravnom mieste a vyske ! na to vezmi athelas !
ale zase take potycky su normalne v tychto gangsta grupach, zober si len DJ Cézara a jeho familiu na cele s Brutusom
tak ma s nim musis zoznamit a ak mi da dobry matros tak mu zaplatim zlatym galadrielinymi vlasmi aby nezavidel gimlimu
akoze teraz sa tak rehocem na tom cezarovi.. toto som s kamosom spisal na gympli, ked sme robili imatrikulacie triede, kde bol aj jeden strasny wigga ( rozumej white nigga ) :
tak takto, ak zaplatis vlasmi od samotnej galadriel a k tomu chlp z celebornovho obocia, tak budes vidiet, aky stedry a spravny trpaslik je gloin !!!
tak to s tym cezarom nema chybu
no chlpy z celebornovho obocia su este podpultovejsi matros ako samotny mitrhill. nebude mu stacit vytrhnuty zub Gandalafa da White biač?
btw. nezda sa ti, ze sme posunuli toto forum doinych rozmerov?
som rad, ze sa paci.. ja sa este teraz smejem, ako nas mohla napadnut ta veta, ze sudna pitva potvrdila, ze hiphop je pre svet potrebny xD ( ale tak pisali sme to po par ( 8 ) pivach.. )
celeborn je celeborn, aj ked o ganjalfov zub by som zaujem mal minimalne ja, a elrond by si tiez urcite rad ujizdel na niecom takomto...
praveze konecne ma toto forum rozmer !!!
mne ta vasa elfska zberba este nic dobre neponukla (az na tych par vlasov a lembasu
tak po primeranom mnozstve alkoholu sa najlepsie vymysalju taketo veci
tak ty si mi skoro ako rodiny, ale od elronda by som nieco za ten zub chcel, co mi moze ponuknut?
len, ze ci bude tomuto rozmeru rozumiet este niekto iny okrem nas dvoch a par hlboko vernych zastancov LOTR - a (napriklad @nihili
ano ano, zvysne osadenstvo birdzu sa urcite potesi
i ked nikdy som ta nepovazoval za Lurch - a, nejako mi k nemu nesedis vzrastovo a ani pohlavim
@mielikki musis precitet pana prstenov aspon trikrat potom sa dusevne naladit na mna, alebo nowina a potom pochopis
8piv bolo ocividne primerane !
elrond ma fakt tech veci na grow, a taktiez take zasoby samovarnych pojazdnych piko-stanic..takze... !
@mielikki najdeme !
tak ta samovarna stanica by sa mi zisla, tu by som vedel potom dobre predat, tak nabuduce ked sa s gandalfom zhulim tak mu vybijem zub a vymenim s elrondom
ok dam vediet elrondovi..btw nemas zaujem o noc s arwen ? aragorn mi minule ponukal ( pamatas si aragorna, nie ? ten pimpin od dunedain-ov ) .. a teda.. hezke zbozicko !
@ronik16 nie je nic lepsie, ako (ne)konstruktivna kritika k hovnu !
ej arwen je na predaj? ona ci iba noc s nou? a aragorn tam co robi? som ho minule predal do otroctva hurinovym detom, ktore su tiez uz po smrti
@dudri je paaan a urcite vie o com sa rozpravame
arwen nie je na predaj, iba noc s nou..zatial .. ponukni aragornovi nejake ine pipky a mozno..
@mielikki goauldi su celkom prijemna parta tiez !
tak bud cela arwen, alebo nic. a ako mi moze klast aragorn poziadavky ked som ho predal?
@mielikki @n0win0u a mozem sa pridat s Poseidonom k hajzlu? ak je malo karat donesieme vlastne
vzdy ma zaujimalo, ze ci ho moze vybrat a nahradit za nejaky efektnejsi, alebo modnejsi doplnok