@mirkova ak je coca cola umelá, tak čo je potom pepsi, ktorá je z týchto troch nápojov na tom v podstate najhoršie. Čo sa týka škodlivosti, tak obsahuje najviac cukru a rôznych prísad (aj coca cola).. ako kyselina uhličitá, fosforečná. Najhoršie je to asi s kyselina fosforečnou. Kyselina fosforečná rozkladá kysličník železa, tak že s tým kľudne zbavíš železo hrdze alebo vyčistíš pekne záchod. V Pepsi a v Coca Cole tvorí až jedno promile. Ked to testovali na myšiach (čo sa mi nepáči, lebo sú to živé tvory), tak vraj po pol roku im takmer zmizli zuby. Ked si predstavíš, čo to robí asi v tvojom bruchu, kde je 70% imunitného systému, no fuj.. a toto ľudia pijú.
wauuu, kolko ludii pije ten hnus kofolu teda...to su slova niekoho kto ochutnal kofolu a povedal zw je to hnus (ja som to ale nebol). ja to striedam-pepsi-coca cola, ale jednotkou je umna coca cola. aj napriek sponzoringu zo strani pepsi, v minulosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Kofoly som prepitá a Coca Cola mi príde hrozne umelá
Som velmi rad, ze som sa dokazal prekonat a prestal tie humusy popijat.