Samus: Coze??? aj stvorku??? Ved aj Cod3 vydali len na X-Box a ked dobre viem na PS. Su uplne debili abo co?! Som zvedavy kto to bude kupit. Videl som Wii v Aupark Shopping Parku. Nadherna grafika, ale je velmi, velmi, velmi, velmi, velmi draha... hry na take hracie konzoly tiez!!! Hry na PC su lacnejsie viac ako o polovicu ako hry na hracie konzoly. Videl som jednu hru na PC(uz sa nepamatam na jeho meno) za v Brlohe 1200 SK. Tu istu hru v Brlohe na PS3 som videl za 3500SK. KTO TO BUDE KUPIT???
Neviem kto vam povedal taku blbost ale tu je info blbci --------------------------------------- Známý český herní internetový obchod Xzone.cz konečně spustil předobjednávku Call of Duty 4: Modern Warfare také na PC. Takže všichni PCčkáři můžou předobjednávat zde a budete tak jedni z prvních u nás, kdo si hru zahrají. Vydavatem hry u nás je CD Projekt, takže by jsme se možná mohli dočkat české verze hry, ale to zatím vůbec není jisté. Cena hry je stanovena na 1299 Kč ,- , ale ještě se může změnit.Datum vydání je stanoveno na Listopad 2007
mikk. Herne konzoly su aj drahe aj lacne zalsezi kde to zhanas. Ja mam wii je to lepsie ako comp a hry ma na to vydu do 1500 sk cize asi ako normalna PC hra.
Nemozes porovnavat PS a wii. To je teraz nove a blu ray disky este nejsu v predaji a ako potom mozes cakat ze budu lacne?
A okrem toho cena. Co si myslis keby si bol vyvojca hry. Tak co je pre teba lepsie ked to predas kus za 3500 s rizikom ze to NIKTO nenapali a neda na net alebo na PC za 1000 a cakas ze do zajtra to bude na nte aj s crackom
Mno wii v auparsku neviem ako ty ale ja som si zohnal wii za 8900sk zo vsetkym co k tomu ma byt a este k tomu so zeldou a HDTW kablom ktory som dokupil. + este dlasi set ovladacov a mal somto za 11 000: konzolu, 2 sety ovladacov, 2 hry, HDTW kabel
Hm. Cod 4 nevyde na wii? Skoda no. Ako to ovladanie v 3 poslalo do prdele cod 3 na x box ps a aj na PC.
Kazdopadn som zvedavy ci to vyde aj na PC. Ak ano tak stratia sice na predjanosti par milionov lebo si to polka kupi na PC lebo to je lacne a druha polka stiahne
nj... ale CoD 3 este nevydali na PC. V ziadnom obchode ho este nevydel som na PC. A ako to ja viem, CoD 3 ani nebude na PC. Hry na PC mam preto radsej, lebo lahsie sa da ich ovladat. Na pocitaci nepouzivas len 6 prstov ako na PS a X-Box GAMEPADov: 2 palce, a 2x2 prsty na R1, R2, L1, L2. JJ na pocitaci sa klavesnica zasekne ked stlacis viac ako 4 tlacidla, ale na to je tam mys (na strielacky), joystick a volant (na simulatori) a pri NFS hry ti stacia 3-4 tlacidla. Na PS a na X-boxe som uz hral strielacky(James Bond 007). Stlacis jedno tlacidlo a on ti to automaticky namiera. Ked ides so sniperov, tak je to zas nemozne namierat. Na PC je ovela lepsie, lebo tam musis aj namierat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
- Hry vyjde na PC, PS3 a XBox 360
Nemozes porovnavat PS a wii. To je teraz nove a blu ray disky este nejsu v predaji a ako potom mozes cakat ze budu lacne?
A okrem toho cena. Co si myslis keby si bol vyvojca hry. Tak co je pre teba lepsie ked to predas kus za 3500 s rizikom ze to NIKTO nenapali a neda na net alebo na PC za 1000 a cakas ze do zajtra to bude na nte aj s crackom
Mno wii v auparsku neviem ako ty ale ja som si zohnal wii za 8900sk zo vsetkym co k tomu ma byt a este k tomu so zeldou a HDTW kablom ktory som dokupil. + este dlasi set ovladacov a mal somto za 11 000: konzolu, 2 sety ovladacov, 2 hry, HDTW kabel
Hm. Cod 4 nevyde na wii? Skoda no. Ako to ovladanie v 3 poslalo do prdele cod 3 na x box ps a aj na PC.
Kazdopadn som zvedavy ci to vyde aj na PC. Ak ano tak stratia sice na predjanosti par milionov lebo si to polka kupi na PC lebo to je lacne a druha polka stiahne