Rovnako ako ty strach z hlbokej vody (nepekne spomienky na plavecky v skolke) a strach z pavukov. ked vidim tych nechutnych zabijakov, tak sa spravam dost kokotno.... Inak nie je nic z coho by som bol vyslovene dosraty...
zaujímavé, že ja napr. strach so smrti nemám - každý raz umrie, je to prirodzené........a čoho sa bojím......no necítim sa dobre, keď som v nejakom byte/dome sám, a celkovo sa necitím dobre v tme :/
kohútov sa bojím po nejakých zlých skúsenostiach, takže nevkročím do ohrady so sliepkami.
ešte aj psov a tak celkovo nevyspateľných zvierat.
a lopty. pri volejbale pred ňou zásadne utekám. takže vybíjaná mi niekedy išla...ale len tá časť, keď sa uteká pred loptou, to prehadzovanie si a nabíjanie lopty už nie. celkovo si myslím, že to je barbarská hra, niečo tak nebezpečné po sebe hádzať.
Nebojím sa, ale neznášam hmyz. Pavúky a všetko okolo toho.
Bojím sa, keď som v nejakom priestore alebo na nejakom mieste, ktoré nepoznám a je tam tma. A keď je tam ešte aj ticho a počujem nejaké zvuky, ktoré neviem, čo vydáva V známych priestoroch taký strach nemám.
Je to skôr strach z neznámeho.
Taktiež mám rešpekt pred hlbokou vodou - ale strachom by som to nenazvala. Keď som v bazéne, kde je 4 metrová voda, to mi nevadí. Lebo viem, že okraj bazéna je blízko, keby som nevládala, nie je to tak ďaleko ako pri mori alebo na jazere. A v bazéne tiež nie sú riasy, sumce alebo medúzy atď (tiež istý strach z neznámeho - nikdy neviem, čo okolo mňa/podomnou je, a či mi to nemôže niečo spraviť
Ale na jazere alebo pri mori...to je zaplávať si a hneď späť k brehu, do väčších diaľok iba s nafukovačkou!
Čo by som nespravila...? Ťažká otázka, podľa mňa záleží, v akej je človek situácii....napríklad by som dobrovoľne nejedla všeličo, ako to býva vo faktore strachu - surové pštrosie vajcia, všelijaké pijavice, chrobač, alebo celkovo tieto nechutnosti....ale keby som stroskotala na opustenom ostrove, asi by som nemala na výber. Takže ja si myslím, že každý je schopný spraviť všetko a prekonať akýkoľvek strach, pokiaľ má na to "dobrú motiváciu" Napríklad, že by mohol zomrieť, ak by to nespravil.
bojím sa lietania, pavúkov, duchov, psov, uchylakov a ožranov večer v meste, toho že raz hrozne priberiem a ani si nestihnem všimnúť kedy sa to stalo,, a ešte sa bojím že ma frajer podvedie oklame odkopne
plazy, pavúky, hmyz, výšky voda, uzavreté priestory a iné veci - z toho strach nemám...mám strach len z jednej veci - zo staroby, z mojej staroby, pretože už teraz som napoly invalid...a preto robím všetko preto aby som sa toho nedožil...
bojím sa že stratím moju lásku alebo niekoho blízkeho... a zo smrti strach nemám, viac sa bojím že by sa mi niečo stalo, ale by som neumrela a zbytok života by som trpela (napr. prišla by som o nohy a pod)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ešte aj psov a tak celkovo nevyspateľných zvierat.
a lopty. pri volejbale pred ňou zásadne utekám. takže vybíjaná mi niekedy išla...ale len tá časť, keď sa uteká pred loptou, to prehadzovanie si a nabíjanie lopty už nie. celkovo si myslím, že to je barbarská hra, niečo tak nebezpečné po sebe hádzať.
Nikdy dobrovoľne nevkročím do niečoho tak nebezpečného ako je masérsky salón!
inak sa bojim kadernika
Bojím sa, keď som v nejakom priestore alebo na nejakom mieste, ktoré nepoznám a je tam tma. A keď je tam ešte aj ticho a počujem nejaké zvuky, ktoré neviem, čo vydáva V známych priestoroch taký strach nemám.
Je to skôr strach z neznámeho.
Taktiež mám rešpekt pred hlbokou vodou - ale strachom by som to nenazvala. Keď som v bazéne, kde je 4 metrová voda, to mi nevadí. Lebo viem, že okraj bazéna je blízko, keby som nevládala, nie je to tak ďaleko ako pri mori alebo na jazere. A v bazéne tiež nie sú riasy, sumce alebo medúzy atď (tiež istý strach z neznámeho - nikdy neviem, čo okolo mňa/podomnou je, a či mi to nemôže niečo spraviť
Ale na jazere alebo pri mori...to je zaplávať si a hneď späť k brehu, do väčších diaľok iba s nafukovačkou!
Čo by som nespravila...? Ťažká otázka, podľa mňa záleží, v akej je človek situácii....napríklad by som dobrovoľne nejedla všeličo, ako to býva vo faktore strachu - surové pštrosie vajcia, všelijaké pijavice, chrobač, alebo celkovo tieto nechutnosti....ale keby som stroskotala na opustenom ostrove, asi by som nemala na výber. Takže ja si myslím, že každý je schopný spraviť všetko a prekonať akýkoľvek strach, pokiaľ má na to "dobrú motiváciu" Napríklad, že by mohol zomrieť, ak by to nespravil.
niesom ochotna zjest zive chrobaky..
a zatrasie ma, ked si pomyslim, ze by ma pochovali zaziva
Ale tej maturity asi najviac