niektorých birdzakov ako napr.... ale nejdem ich vypisovať, oni vedia ktorí su to!!!!
a potom pred rokom som musel ísť MHD v Blave a bolo to strášne, tí smradlavý chlapy a ženy, a dokonca mladý ludia!!!, no na grc grcovatý... odteraz ak musím a nemam auto po ruke si zoberiem taxi.....filip
@pernik a Bože moj som neni, som obyčajny chalan, a tým čo chceli vidieť som ukazoval v škôlke....takže teraz už len Máriovi...a ty si neni na mladých chutnučkých modelov....filip
Tmy. Ale nie tmy ako takej. Ale toho, čo je v tme. Možno tam nie je nič, ale nikto nevie čo sa tam môže skrývať. Nebojím sa tmy, ale toho čo je v nej. Asi toľko... Náhodou noc mám moc moc moc rada.
fobie ani nemam mozno miernu klavstrofobiu (neviem ako sa to pise) ... strach so smrti blizkych ludi... strach z havarii... nenormalne sa mi hnusia husenice, klieste a macky... a este mam fobiu zo samoty...
to som zistila až vtedy,keĎ som začala bývať sama na priváte a niekedy som tam zostala bez spolubývajúcich sama-všade som mala zasvietené som paranoická a nemala by som pozerávať kriminálky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
do dobrej kat. si to šupla...
mám z nich panický strach ako som zistila
a potom pred rokom som musel ísť MHD v Blave a bolo to strášne, tí smradlavý chlapy a ženy, a dokonca mladý ludia!!!, no na grc grcovatý... odteraz ak musím a nemam auto po ruke si zoberiem taxi.....filip
aj tie pachy vyzerajú nepríjemne no našťastie MHD nevyužívam
Myslim to vazne, neda sa to vydrzat
a keď som sama v byte počas tmy.
to som zistila až vtedy,keĎ som začala bývať sama na priváte a niekedy som tam zostala bez spolubývajúcich sama-všade som mala zasvietené som paranoická a nemala by som pozerávať kriminálky
+ ešte strach z hĺbok